Bodrum Gündem

Konacık Belediyesinden Miniklere Analamlı Hediye…

Konacık Belediyesi tarafından 22-27 Kasım arası Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olması nedeniyle, Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Konacık Belediyesinden Miniklere Analamlı Hediye…
23.11.2010
0
A+
A-

MİNİKLERE ANLAMLI HEDİYE… buy Retin-A


Where to buy Viagra Konacık Belediyesi tarafından 22-27 Kasım arası “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olması nedeniyle, Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.


Bodrum Gündem Haber 


22-27 Kasım arası “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olması nedeniyle, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıttı. Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliğe Diş Hekimi Özgür Esmer’de katıldı. Esmer, minik öğrencilere model diş üzerinde dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı.


 


cheap Lithium Başkan Mehmet Tosun : “Sağlıklı Dişler, Eğitimli Gençler”


Öğrencilere 22-27 Kasım arası “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ Öğrencilerimize diş hekimimizin de yardımıyla dişlerini nasıl doğru fırçalayacaklarını anlatıyoruz. Biz de belediye olarak diş fırçası ve diş macunu dağıtıyoruz. Sloganımız Sağlıklı Dişler, Eğitimli Gençler. Amacımız ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve eğitimli birer birey olarak yetiştirilmelerine yardımcı olmak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.