Bodrum Gündem

Sahte S Plaka..

Bodrumda sahte evrakla S plaka soruşturması. 24 öğrenci servisinin S plakasının iptal edilmesi istendi…

Sahte S Plaka..
24.11.2010
0
A+
A-


 

 

 

Sahte S Plaka…

 


Bodrum’da sahte evrakla S plaka soruşturması. 24 öğrenci servisinin order methotrexate   ” S ” plakasının iptal edilmesi istendi


 


Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Bodrum Cumhuriyet savcılığı  Bodrum ve beldelerinde servis araçlarına sahte evrakla  buy Cytotec S plakası verildiği iddiası ile soruşturma başlattı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca başlattığı soruşturmanın Konacık beldesi başta  olmak üzere Bodrum yarımadasının diğer beldelerini de kapsadığı öğrenildi.


 


Olay Konacık beldesinde son aylarda bir çok kişinin S plakalı servis aracı alması ile ortaya çıktı. Konacık Belediye Başkanı MHP′li Mehmet Tosun′un beldesinde duyduğu söylentileri araştırması üzerine Konacık Belediyesi′nde karşılığı olmayan sahte evrakla 24 araca S plaka verildiği ortaya çıktı.


cheap Aciclovir

 


Konacık Belediye Başkanı Tosun′un bizzat kendisinin yaptığı soruşturma sonucunda bir belediye personelinin  fotokopi ile çoğalttığı sahte Belediye Encümeni kararları ile ” S plaka tahsis belgesi” verdiği ortaya çıktı. Belediye personelini görevden alan Başkan Tosun′un durumu Bodrum Cumhuriyet Baş Savcılığına bildirmesi ile adli soruşturma başladı.  Olayda kullanılan evrakların bilgisayar yolu ile düzenlediği ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.


 


Soruşturma Kapsamında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde müfettişlerin yaptığı inceleme sonunda emniyet personelinin kusurunun bulunmadığının ortaya çıktığı öğrenildi.


 


Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun bu konuda şunları söyledi:”Bizim 7. ayda başlattığımız bir idari soruşturma ile başladı. Yeni belediye kanunu çerçevesinde servis aracı plakası tahsis ediyoruz. Tahsis yazısı veriyoruz ve Emniyetimiz de bunları tescil ediyor. Bunlarla ilgili bir usulsüzlük duyumları geldi beldemizdeki bazı vatandaşlarımıza. Bu konuda bizim bilgimizin olmadan, Belediyenin onayı olmadan bazı encümen kararlarını çoğalttıkları, hazırladıkları ve bununla ilgili de trafikten araç tescil ettirdikleri duyumları gelmeye başladı. Bunun izini sürdüğümüzde; bizim yaptırdığımız idari tahkikat sonucu 24′e yakın aracın plaka izin belgesinin belediyemizin kayıtlarında bulunmadığını, bizim bilgimiz haricinde düzenlendiğini ve trafikten tescillerinin yapıldığını tespit ettik. Ve hemen idari soruşturmamızı tamamlayıp, Bodrum Savcılığı′na suç duyurusunda bulunduk.” dedi.


 


Başkan Tosun′un 11. ayın 8′inde Emniyet ve Jandarma′nın trafik birimlerine yazı göndererek bu araçların plakalarının men edilmesini istediklerini açıkladı.


 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının Bodrum yarımadasında bulunan diğer beldelerde, şoförler odasında ve İlçe Trafik Müdürlüğünde konu ile ilgili olarak bilgi istediği de öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.