Bodrum Gündem

Bodrum Spor İçin Festival Gibi Gece…

Sadri Şener, Bodruma gelecek yıl için suni çim futbol sahası sözü müjdesi verdi.

Bodrum Spor İçin Festival Gibi Gece…
30.11.2010
0
A+
A-


 

 

 
buy metoclopramide
 

 

 

 


Retin-A online Sadri Şener, Bodrum′a gelecek yıl için suni çim futbol sahası sözü müjdesi verdi.

Bodrum Spor İçin

Festival Gibi Gece…

Bodrumspor′un 91. Geleneksel Gecesi′ne katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile görüşerek Bodrum′a gelecek yıl için suni çim futbol sahası sözü müjdesi veren Şener′i Bodrum
sporlu yöneticiler ve taraftarların ilgisi ve sevgisi büyük oldu.

 

Bodrum Gündem Haber
91. Bodrumspor Geleneksel Gecesi Diamond Of Bodrum Otel′de düzenlendi. Bodrumspor Kulübü Başkanı Güneri Günaydın, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz  ve gecenin Onur Konuğu Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yaklaşık 800 davetli katıldı. Bodrumspor′un eski futbolcuları ve yöneticilerinin de bulunduğu gecede sanatçılar Sevinç- Ender Kasal yöresel türküleri söyledi.


Bodrumspor Kulüp Başkanı Güneri Günaydın yaptığı konuşmada 79 yıllık kulübü, büyük borçlara devir aldıklarını ancak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan borçları kapatarak kulübü düzlüğe çıkarmakta kararlı olduklarını belirterek “79 yıllık süreçte Bodrumspor ne yazık ki hak ettiği yere gelemedi, ancak bizim amacımız önce  borçları kapatarak, alt yapıya önem vererek, Bodrum′un kendi öz kaynaklarını ve gücünü kullanarak Trabzonspor örneğini model olarak, halkımız ile bütünleşerek, istediğimiz hedefe acele etmeden sabırla ancak kalıcı olabilecek şekilde ulaşmak olacak. Bu nedenle her türlü maddi ve manevi desteği veren Kocadon ve Şener′e teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Kocadon: “Hedefimiz neden Süperlig Olmasın?”
Gecele katılan Sadri Şener ile birlikte Bodrumspor marşını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Şener′e arkasında Trabzon′un trafik tescil plakası 61 ve Sadri Şener yazılı yeşil beyazlı formayı Şener′e hediye etti. Kocadon turizmi, cennet koyları, tarihi ve kültürü ile Bodrum′un bir dünya markası haline geldiğini belirterek “Geçtiğimiz aylarda Maldivler′deydim, orada yatırım yapan yabancı bir işadamı Bodrum′da yatırım yapmak istediğini söyledi. Bodrum nerede diye sorduğunda, Türkiye′de dediğimde Türkiye′yi bilemedi, tanıyamadı. Yani dünyada adı ülkesinin adına geçen bir marka olan Bodrum′da ne yazık ki spor hak ettiği yere ulaşamadı. Bu nedenle uzun vadeli projeler hazırlayarak, sağlıklı genç ve yetenekli gençleri tespit ederek, turizmde 1960 lı yıllarda olduğu gibi amatör ruhla başladığımız futbolda neden bir gün Trabzonspor gibi süper ligde yer almayalım” dedi.

Sadri Şener′den “Futbol Sahası” Müjdesi…
Geceye katılmadan kısa bir süre önce Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile görüştüğünü belirten Şener ise Bodrumlulara ligin bitiminde Futbol Federasyonu tarafından yapılacak suni çimli saha müjdesi verdi. Şener “Yaklaşık 25 yıldır Bodrum′a gelip gidiyorum, yatırımlarımda var. Bodrumspor′un iyi bir noktaya gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Bakan Özak′tan Bodrum′a suni çim saha sözü aldık. Her zaman destek olmak için söz veriyorum” dedi. Şener Bodrumsporlu taraftarlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.