Bodrum Gündem

MERHABA…

30.11.2010
0
A+
A-

Sevgili GÜNDEM okurları, çok değerli Bodrumlu hemşehrilerim,

Uzun bir zamandır, sizlerle beraber olmak için sevgili Fatih bey ve Çiçek hanım kardeşlerimle konuşuyor, ama çeşitli iş engellerim dolayısı ile sizlerle beraber olamıyorduk, kısmet bu günlereymiş.
Değerli okurlarım, beni daha ziyade bir spor, futbol adamı olarak tanırsınız. Yıllardır Türk sporuna, futboluna önce amatör futbolcu ve yönetici, sonrada Beşiktaş gibi büyük bir klüp de yönetim kurulu üyesi olarak, bilahare de Türk futbolunun başına Futbol Federasyonu Başkanı olarak yıllarca hizmet verdim, hizmetim bitmedi, tam 25 yıl sonra T.Futbol Federasyon Başkanımızın isteği ile 1.Ekim.2010 tarihi itibarı ile T.Futbol Federasyon Yönetim Kurulu KOORDİNATÖRLÜĞÜ görevine getirildim, hani derler ya HİZMETTE SINIR YOKTUR diye ben onu HİZMETTE YAŞ SINIRI YOKTUR diye değiştirdim, evet değerli okurlarım,yaş hiç önemli değil,hepimizin,hepinizin ölene kadar bu güzel vatana,bu güzel Türk insanlarına hizmet etmesi bence bir vatan borcudur.Ne demişler HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR çok doğru,çok.
Dostlarım öyle güzel bir ülkede yaşıyoruz ki, hele hele bizler en güzelinde BODRUM′DA, GÜNDOĞAN′DA, BİTEZ′DE, TORBA′DA, TÜRKBÜKÜ, GÖLKÖY′DE, TURGUTREİS′DE, MUMCULAR, KONACIK, ORTAKENT, YALIKAVAK, GÜMÜŞLÜK′TE yaşıyoruz. Havasıyla, doğa güzellikleriyle, doya doya yaşıyoruz. Yaşıyoruz da bu güzel beldelere,bu güzel masmavi denizlerimize gerekli değerleri veriyor muyuz?maalesef koca bir HAYIR. Vermiyoruz, hem de hiç vermiyoruz. Çocukluk ve gençlik yıllarımı İstanbul′da, Marmara denizinin kıyısında olan Bostancı, Suadiye ve Ada sahillerinde geçirdim. Masmavi deniz, çeşit çeşit balıklar. Rüya gibi yıllar rüzgar gibi geçti.
Anadolu′dan gelen göçle bir anda binler, milyonlar oldu, aş ve iş derdiyle tabiat zenginliklerimizi 2. plana attık, bilinçsizce o güzelim yeşillikleri o masmavi denizleri yavaş yavaş, kirlete kirlete sonunda bitirdik. Bu süreç tam 20 yıl sürdü. Yani bu filmi bu bitişi ben gördüm ve de yaşadım.
Şimdi ise bu filmi, Bodrumda ve bu güzel beldelerinde görür gibi oluyorum, dehşetle izliyorum, adeta bir korku filmi gibi. Bu filmi bu gerçeği hepimizin, hepinizin artık görme vakti bence geldi de GEÇİYOR.
Değerli halkımıza, yetkililerimize büyük görevler düşüyor. Acil ve de zecri tedbirler alma zamanı geldi. İlkokullardan başlamak üzere önce yavrularımızı, sonrada onların bilinçlenmeleri ile analarını, babalarını eğitmeye başlayacağız. Zira büyükler, bizler o treni maalesef kaçırdık, şimdi iş evlatlara düşüyor.Onları ÇEVRECİLİKTE YETİŞTİRİRSEK ONLARIN ANALARINI BABALARINI EĞİTMELERİYLE ANCAK ÇEVREMİZİN HAKETTİĞİ DEĞERLERİ VEREBİLİRİZ.
Şöyle bir misal vereyim. Arabada gidiyorsunuz, camdan dışarıya sigara paketinizi fırlatıp atıyorsunuz veya deniz kenarındasınız bira şişesini fırlatıp denize atıyorsunuz veya ormana gidiyor sigaranızı söndürmeden yere atıyorsunuz veya bahçenizdeki ağaçları hunharca kesip arsa kazanma için balta sallıyorsunuz. İşte tam bu sırada arkanızdan birdenbire ya kızınızın veya oğlunuzun YAPMA BABA VEYA YAPMA ANNE DİYE SESLENDİĞİNİ DUYAR GİBİ OLUN. Sonrada şöyle gözlerinizi kapayıp düşünün ne yapardınız. EVET DÜŞÜNÜN VE KARAR VERİN.
Haydi gençlere eğitime, hocalarımız, sivil toplum kuruluşları, belediyelerimiz hepimiz, hepiniz göreve .ONLARI EĞİTELİM,ONLARA GÜVENELİM,GELECEĞİMİZ ONLARA BAĞLI. Dapoxetine online Ventolin price
Aksi halde mi? Gidiniz İstanbul′a Marmara′yı, Boğazları, Adaları görün. Fluconazole no prescription
Sağlıcakla kalın, mutlu, huzurlu gün dileklerimle.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.