Bodrum Gündem

Ne Olacak Bu Cumhuriyet Caddesi…

Bodrum Belediyesi, bayram tatili nedeni ile beklettiği alt yapı çalışmalarına hız verecek.
Beklenen düzenleme olmuyor, Cumhuriyet Caddesindeki kaçak eklentilere dokunulmayacak.

Ne Olacak Bu Cumhuriyet Caddesi…
30.11.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon′un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre “Barlar Sokağı” yıkılmayacak. Yapılan açıklamaya göre sadece esnafın cephe düzenlemelerini yapması istenecek.

 

Başkan Kocadon, BESİAD′ın konuğu olarak katıldığı toplantıda, Bodrum′lu İşadamlarına caddeyi yıkıp, denizden ve karadan hak ettiği görünüme kavuşturacağını iddialı bir şekilde ifade etmişti. Gümbet düzenlemelerini referans göstererek yaptığı açıklamadan dolayı tedirgin olarak eleştirenlerin yanında, büyük bir kesimin de düzenleme yapılması taraftarı olduğu gözleniyordu.

order Tadalafil
 

buy Clonidine
Başkan Kocadon; Bayram sonunda çalışmaların başlayarak 2011 yaz sezonuna kadar yetiştirileceği beklentisi yaptığı son açıklama ile yıkım olmayacağını kaydetti.


Aralık ayı başında başlayacak çalışmalar Halk Eğitim Merkezinden başlayarak, Penguen Pastanesinin olduğu kısma kadar altyapı çalışmaları yapılacağı bilgisi verildi. Bodrum Belediyesi ile Fink Bar arasında kalan kısımlar da alt yapı çalışmaları yapılacağı ve Belediye ile Kaymakamlık arasında kalan bölüm de meydan çalışmaları yapılacağı bildiriliyor.

Özellikle Cumhuriyet Caddesinin deniz cephesinde ki kötü görüntünün düzeleceği ve tur teknelerinden ve yatlardan Bodrum görüntüsünün güzelleşeceği beklentisi yerini hayal kırıklığına bıraktı.

Tekne turu yapan acentalar ve denizciler bu düzenlemenin Bodrum′a çok şey kazandıracağı yönünde fikir beyan ediyorlar. Cephesi denize bakan işletmeler ise genelde yıkım yapılmasına karşı çıkarak, rahatsız edilmek istemediklerini ifade ediyorlar.
buy Robaxin
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.