Bodrum Gündem

KONACIKTAN 03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

03 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle Konacık Belediyesi, Yarımada genelindeki engelli vatandaşlar ve ailelerine Dedeman Otelde müzikli çay partisi düzenledi.

KONACIKTAN 03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
03.12.2010
0
A+
A-

Düzenlenen çay partisine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, Bodrum Engelliler Derneği Başkanı Ummuhan Arslan, Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri, Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Müjdat Güleç ile öğrenciler, Konacık Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Nergis ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Yarımada genelindeki engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.


 


Düzenlenen müzikli çay partisinde gönüllerince eğlenen engelli vatandaşlar ve ailelerinin mutlu oldukları gözlendi. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, yarımada genelindeki vatandaşlar ve ailelerine arkasında “Sizi Seviyoruz” yazılı tişörtler hediye edildi.


 


  Dapoxetine in pharmacies

Topamax online

03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi.


Accutane online  


“Buradan şunu da özellikle belirtmek istiyorum ki biz sadece 03 Aralık’ta sizlerin yanınızda değiliz. 03 Aralık artık sembolik bir gün ama biz belediye olarak şunu yapmaya çalışıyoruz. Sizler bizim hayatımızın bir parçasısınız. Ayrıca engelli olmayan vatandaşlarımız için söylüyorum; yaşadığımız sürece hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ya da bir dakika, bir saniye sonra engelli olup olmayacağımızın hiçbir garantisi yok. O yüzden toplum olarak bu bilinçle bu kaynaşmayla engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmamız lazım. Onların yaşama tutunmaları için, yaşamlarını kolaylaştırıcı tedbirler almaya ve destek olmaya devam etmemiz gerek.”


Yapılan konuşmanın ardından Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; okul öğretmenlerine çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.