Bodrum Gündem

AKP Kadınları,Kadın Milletvekili İstiyor..

Turgutreiste AKPye katılan yeni üyeler için rozet töreni düzenlendi. Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Nil Hıdırın da katıldığı törende sembolik olarak 15 kişiye Ak Parti rozeti takılarak partiye üye girişi yapıldı.

AKP Kadınları,Kadın Milletvekili İstiyor..
05.12.2010
0
A+
A-


 
buy Lithium
 

 

AKP Kadınları,

“Kadın Milletvekili” İstiyor…

 


 


Turgutreis’te AKP’ye katılan yeni üyeler için rozet töreni düzenlendi. Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Nil Hıdır’ın da katıldığı törende sembolik olarak 15 kişiye Ak Parti rozeti takılarak partiye üye girişi yapıldı.


 


Bodrum Gündem Haber


Turgutreis AKP Belde Binasında düzenlenen törene AKP Muğla milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Bodrum AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, AKP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Nural Gönal, AKP Turgutreis Kadın Kolları Başkanı Güldane Şimşekoğlu, AKP Turgutreis Belde Başkanı İnsel Kaya, Turgutreis Belediyesi AKP Meclis Üyesi Dr.Yeşim Avcı ile çok sayıda partili katıldı.


 


AKP Bodrum İlçe Başkanlığı olarak ciddi yatırımlara ve çalışmalara imza attıklarını kaydeden  Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, şunları söyledi: “Bodrum’da son aldığımız raporlara göre oy oranımız il genel meclisi seçimleri ile referandum arasında % 35 artmıştır. Beldelerimizde de ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün burada Turgutreis Belde Teşkilatımıza katılan üyelerimize sayın vekilim ile birlikte rozet takacağız.”

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu, kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesi vesilesi ile tüm kadınların gününü kutlayarak, Turgutreis’te Ak Parti çatısı altında çalışan kadınlarımıza teşekkür etti. Altuğ; “
Cheap Aciclovir AK Parti iktidarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan′ın çabaları ile kadının siyasette daha fazla bulunması gerekliliği önemle vurgulanmıştır ve 2011 yılındaki seçimler sonrasında da bu sayının daha da artacağını görmemiz çok uzak değildir. Bodrumun artan nüfusu itibarıyla artık milletvekili çıkarabilecek duruma geldiğini söyleyebiliriz. O zaman bu niye bir kadın olmasın” diyerek sözlerini bitirdi.


Bodrum’da AKP’nin yükselişinden ve oy oranının artmasına dikkat çeken milletvekili Hıdır “Öncelikle kadınlarımızı seçme ve seçilme hakkı günü vesilesiyle tebrik ediyorum. Partimizin en çok zorlandığı bölgelerden birisi olan Bodrum’da Bodrum un en güzel beldelerinden biri olan Turgutreis’te partiye katılan arkadaşlarımıza rozet takacağız. Ak Parti muhalefet partilerinin söylemlerinin aksine olduğu gibi görünen göründüğü gibi olan ülkemizin kurucusu Mustafa kemal Atatürk ün ilkelerine sahip çıkan bir partidir. Aramıza katılan pek çok arkadaşımızın söylediği bir şey var, biz sizi böyle bilmiyorduk. Hiç bizde olmayan şeyler muhalefette ki arkadaşlarımız tarafından bize atfediliyor. Kadına değer vermediğimiz söyleniyor. Ancak biz kadınlarımıza önem veriyoruz. Kadınların iş hayatında siyaset hayatında olması için uğraşıyoruz.” dedi.


En son yapılan referandum oylamasında Muğla genelinde %23 evet, %77 hayır oyu çıktığını belirten Muğla AKP Milletvekili Mehmet Nil Hıdır “Bodrum’da ise %80 hayır, %20 evet oyları verildi. Bu gösteriyor ki Ak Parti Muğla genelinde yavaş yavaş yükseliyor. Yine Bodrum geneline baktığımızda partiye kaydı yapılan üye sayılarında artış gözledik. Son bir yılda yapılan üye kayıtlarıyla ilçe genelinde 4 bin 350 kişiye ulaştık. Turgutreis’te ise son 1 ayda partimize 200 üye kazandırdık. Hedefimiz Bodrum’da üye sayımızı 2012 yılına kadar 7 bin kişiye çıkarmak.” Diyerek sözlerini bitirdi.


 


misoprostol tablets

Muğla AKP Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, daha sonra Turgutreis’te partiye katılan aralarında muhasebeci, doktor, mühendis, mimar ve esnafın bulunduğu 200 üyeden 15’ine sembolik olarak rozet takarak partiye kaydını yaptı. Törende ayrıca 19 yaşındaki bedensel engelli Nurcan Şişman’a da Hıdır, tarafından rozet takıldı.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.