Bodrum Gündem

CHP Bodrumdan Ön Seçim Sözü..

5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin 76.yıldönümü ile ilgili basın açıklamasında Bodrum CHP İlçe Başkanı Ön Seçim mutlaka olacaktır dedi..

CHP Bodrumdan Ön Seçim Sözü..
06.12.2010
0
A+
A-

5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi”nin 76.yıldönümü ile ilgili basın açıklamasında Bodrum CHP İlçe Başkanı “Ön Seçim” mutlaka olacaktır dedi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Basın açıklaması sırasında kadınlar Bodrum’dan bir kadın ve bir erkek olmak üzere iki milletvekili adayının çıkması dileğinde bulundular. İlçe Başkanı Öztürk mutlaka önseçim yapılacağını ve kontenjan kullanılmayacağını söyledi. Öztürk şunları söyledi; “Milletvekiliği için mutlaka ön seçim olacaktır. İl kongresinde biz bunu sadece söz ile değil, yazılı olarak imza altına aldık. Muğla’da kontenjan kullanılmasını istemiyoruz ve kesinlikle ön seçim olacaktır. Bu konuda herkesin içi rahat olsun. Muğla’dan bu dönem kontenjan kesinlikle kullanılmayacaktır…”

Kadınlar ve üyeler tarafından konuşması alkışlar ile kesilen CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Muğla örgütünün bu konuda çok kararlı olduğunu belirterek; “Biz kurultay delegeleri olarak, İlçe Başkanları olarak, İl Başkanının da altında imzası bulunan ki, ben hala kasamızda o evrakı saklıyorum, kesinlikle kontenjan olmayacak ve ön seçim olacaktır. O günde söyledim, eğer onun altına imza atanlar, yarın merkez yoklaması yada kontenjan olması durumunda aynı dikliği göstermezlerse o belgeyi kullanırım. O belgeyi ben hatıra olsun diye saklamadım…” dedi.

Başkan Öztürk, siyasetin dik ve doğru yapılmasının üzerini kalın çizgiler ile çizerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.