Bodrum Gündem

TÜRSAB dan MUĞLA Kitabı..

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından, Muğlanın turizm potansiyelinin tanıtımı amacıyla MUĞLA kitabı hazırlandı.

TÜRSAB dan MUĞLA Kitabı..
06.12.2010
0
A+
A-


Muğla Valisi Fatih ŞAHİN, TÜRSAB tarafından hazırlanan “Muğla” kitabının, İlin doğal güzelliklerinin ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını söyledi. buy Viagra Gold


     Karia ve Likya gibi uygarlıklara başkentlik etmiş bir yörede kurulan ve sahip olduğu turizm potansiyeliyle ülkemiz turizminin odak noktalarından birisi durumundaki Muğla’nın, kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından, TÜRSAB’ın kültür yayınları çerçevesinde “MUĞLA” kitabı hazırlandı.


            Proscar online Muğla’nın doğal güzellikleriyle, tarihi ve kültürel zenginliklerini konu alan kaliteli fotoğrafların yer aldığı “MUĞLA” kitabında, bu güzelliklerin, Türkçe ve İngilizce açıklamaları da bulunuyor.


            TÜRSAB’ın Kasım 2010 sayısındaki dergisinde de, TÜRSAB tarafından hazırlanan “Muğla” kitabına geniş yer veriliyor. Dergide, “TÜRSAB olarak, Muğla gibi önemli bir ilimizi kültür yayınlarımıza dahil etmekten kıvanç duyuyoruz. 600 sayfa boyunca birbirinden çarpıcı görüntülerin yer aldığı ve Bafa, Milas, Bodrum, Gökova, Marmaris, Datça, Köyceğiz, Dalyan, Göcek ve Fethiye’nin tanıtıldığı Muğla kitabının fotoğrafları Heykel Sanatçısı Rasim Konyar’a ait.” deniliyor.


Lasix online             Dergide Muğla’yı “fantastik bir yolculuk” olarak yorumlayan Hümeyra Özalp Konyar, bölgenin karakteristik yapımını şöyle özetliyor. “Bu coğrafyanın en mavi, en yeşil yöreleri, Anadolu’nun turkuaz İli Muğla”


            TÜRSAB Başkanı Başaran ULUSOY da, “Muğla” kitabıyla ve Muğla İlinin tanıtımıyla ilgili olarak yazdığı kitaptaki önsözün bir bölümünde, “Muğla, yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği bölgelerimizden biri. Tarih ve kültür açısından da rakipsiz olan Muğla topraklarında, Karia uygarlığı ile başlayan kültürel izler, Roma, Bizans, Menteşeoğulları ve Osmanlı ile devam ediyor.” ifadeleri yer alıyor.


            Muğla Valisi Fatih ŞAHİN de, ülkemiz turizmine yön veren TÜRSAB tarafından hazırlanan “MUĞLA” kitabının, İlin sahip olduğu turizm potansiyelinin, ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inandığını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.