Bodrum Gündem

Başkan Kocadon: Bu karar Bodruma altın bir sayfa açacak..

Söz konusu maddenin, yargıda devam eden bir davanın olmasının bir sorun olmadığını da ifade eden Başkan Kocadon; Yargıda devam eden planların olumlu olanları, Bodruma yakışır olanları meclisimizden geçiriyoruz. şeklinde kaydetti.

Başkan Kocadon: Bu karar Bodruma altın bir sayfa açacak..
08.12.2010
0
A+
A-

buy Cialis online

 

 

 

Başkan Kocadon:
Fluoxetine no prescription
Bu karar Bodrum’a altın bir sayfa açacak…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon alınan kararı değerlendirerek, “Belediye Başkanı olduğumdan beri tavrım açık ve netti. Hiçbir zaman golfe karşı olmadım. Alternatif turizmden yanayım. Kış turizminden bahsediyorsak bunları yapmalıyız. Söz konusu yerler için zaten yatırım izinleri verilmiş durumdadır. Bu gün aldığım bir karar değil bu, gündeme geldiği günde aynı fikirdeydim. Bu günde fikirlerim doğrultusunda oyumu kullandım. ” dedi. Tepkileri de değinen Kocadon, “Burası hukuk devletinin olduğu bir yerdir, herkes hakkını gerektiği şekilde arayabilir. Ama medeni çerçeve içerisinde kalmak şartıyla. Bu gün mecliste maalesef bize yakışmayan olaylar olmuştur. Bu bizi üzmüştür. Halbuki yargı yolu açıktır ve orada hakkınızı ararsınız. Bu güne kadar meclisimde bunu ifade etmeye çalıştım ama vatandaşımızın tepkisidir, olabilir. Yanlış yönlendirilmiş, dolduruşa gelmiş olabilirler, ama aldığımız bu karar Bodrum’a altın bir sayfa açacak” dedi.
Retin-A online

Söz konusu maddenin yargıda devam eden bir davasının olmasının bir sorun olmadığını da ifade eden Başkan Kocadon “Yargıda devam eden planların olumlu olanları, Bodrum’a yakışır olanlarını meclisimizden geçiriyoruz.” şeklinde kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.