Bodrum Gündem

Beyler Koca: CHP İktidar olmadan ticaret yapılamayacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisinin gelmesini bende arzu ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi gelmeden bu arkadaşların golf sahası işi olmayacak mı?

Beyler Koca: CHP İktidar olmadan ticaret yapılamayacak mı?
08.12.2010
0
A+
A-

Beyler Koca:


order Viagra online
CHP İktidar olmadan ticaret yapılamayacak mı?
Premarin Fast shipping
Cumhuriyet Halk Partisinin gelmesini bende arzu ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi gelmeden bu arkadaşların golf sahası işi olmayacak mı?

 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Demokrat Parti İlçe Başkanı Beyler Koca konu ile ilgili olarak, Bodrum Gündem’e verdiği demeçte şunları söyledi; “Meclis üyelerini kutluyorum. Ben Demokrat Parti, Anavatan veya Cumhuriyet Halk Partisi, MHP, AKP olarak değerlendirmiyorum. Burada Bodrum önemlidir. Farkındaysanız aylardan beri yaptığımız bu çalışmalarda Bodrum’u birinci plana aldık. Meclis üyesi arkadaşlarımız Bodrum’da seçilmişlerse eğer, Bodrum için en iyi, en güzel şeyleri bulup becerip yapacaklardır. Yalnız orada hoşuma gitmeyen bir şey oldu; birileri kalkmış diyor ki, Cumhuriyet Halk Partisi geliyor da bekleyin görün. Cumhuriyet Halk Partisi gelecekte vatandaş ticaret yapmayacak mı? Cumhuriyet Halk Partisi′nin gelmesini bende arzu ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi gelmeden bu arkadaşların golf sahası işi olmayacak mı? Cumhuriyet Halk Partisinin gelmesini mi beleyecekler? Bunlar etik olmayan şeylerdir. Meclis üyeleri kararını vermişlerdir. Ben istesem de istemesem de karar verilmiştir. Bodrum’a hayırlı uğurlu olur. Golf sahalarının olduğu her yerde turizm potansiyeli artmıştır. Bodrum’da da o nispette artacaktır. Bu gün burada bağıran arkadaşlarımız, o gün oralardan nemalanmaya kalkacaklar ve nemalanacaklardır. Bodrum turizmle yaşıyorsa bu tür konulara yer vermesi ve desteklemesi lazımdır. Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Straterra online buying
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.