Bodrum Gündem

Travel Turkey Fuarında Bodrum…

Travel Turkey Fuarında Bodrum Standına Büyük İlgi…

Travel Turkey Fuarında Bodrum…
10.12.2010
0
A+
A-


 
 

Travel Turkey Fuarında Bodrum Standı’na Büyük İlgi

 

9 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir fuarının açılış günü BODTO, Boytav, Türsab ve Boder’in organizasyonu ile Bodrum standının kokteyli gerekleştirildi. 

Bodrum Gündem Haber
Fuarın açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Muğla Valisi Fatih Şahin ile birlikte Bodrum standını ziyaret etti. Standa başkanlarla sohbet eden Bakan Ertuğrul Günay, Bodrum mandalinası yedi. Daha sonra 3. Holl’de gerçekleştirilen Bodrum Model Tekne Müzesi’ni ziyaret eden Ertuğrul Günay ve Başaran Ulusoy teknelere özel ilgi gösterdi ve projeden dolayı Bodrum Ticaret Odası’nı tebrik etti.

  buy Ventolin no prescription

Fuarın açılışına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin N. Sağat ve meclis üyeleri ile Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, Türsab BYK Başkanı Sevinç Gökbel ve Türsab Bodrum Yürütme Kurulu üyeleri, Ticaret Odası yetkilileri, sivil toplum örgütleri ve Bodrumlu turizmciler katıldı. Fuarda Bodrum Standının kokteylini Kule Rock City Bodrum gerçekleştirdi. Konuklara Bodrum Mandalinası  ile hazırlanmış kokteyller ikram edildi. Büyük ilgi gören kokteylde, canlı müzik ve çeşitli gösteriler yer aldı.

 
Fuarın en çok ziyaret edilen standı olarak Bodrum oldukça dikkat çekerken, bir çok otel ve turizm acentası kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Fuarın ilk gününde Turizm yatırımlarından sorumlu Genel Müdür Cumhur Güven Taşbaşı ile Bodrumlu yöneticiler bir toplantı yaptı. 11 Aralık Cumartesi günü 11:00-12:30 saatleri arasında fuarda, Bodrum konferansı gerçekleştirilecek. Konferansta “Ege’nin iki yakasını birleştiren dostluk buluşması”sunumunu Bodrum DEİK Temsilcisi Adem Güner ve Era Bodrum Yelken Kulübü Başkanı Erman Aras gerçekleştirilecek. buy isotretinoin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.