Bodrum Gündem

Fevzi ve Nurhayat Topuz, Bodrumdan Gelin Aldı..

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuzun inşaat mühendisi oğlu Berkay Topuz ile avukat Melike Kökdalın Milas ve Bodrumdaki düğünleri, siyasi arenaya dönüştü.

Fevzi ve Nurhayat Topuz, Bodrumdan Gelin Aldı..
13.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

Fevzi ve Nurhayat Topuz,

Bodrum’dan Gelin Aldı…

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz′un inşaat mühendisi oğlu Berkay Topuz ile avukat Melike Kökdal′ın Milas ve Bodrum′daki düğünleri, siyasi arenaya dönüştü.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz oğluna Milas ve Bodrum’da olmak üzere çifte düğün yaptı. Cuma günü Milas Pazaryerinde yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen düğüne, Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu ve 11 CHP İlçe başkanı, İl Genel Meclisi üyeleri, bazı ilçelerin belediye başkanları, parti üyeleri ve aile yakınları katıldı. Milas düğününde zengin yerel yemek menüsü dikkat çekti. Gelin ve damat dans ve yöresel oyunlar eşliğinde, davetliler ile birlikte geç saatlere kadar eğlendiler. Genel seçimlerin yaklaşması nedeni ile düğün yeri siyasi kulislerin yapıldığı arenaya döndü. Muhtemel vekil adayları davetlilerin masalarını dolaşarak tek tek sohbet ettiler.


İkinci düğün ise Cumartesi günü akşamı, Bodrum Azka Otel’de bir çok milletvekilinin katılımı ile gerçekleşti. Daha önce çıkan haberlerin aksine CHP genel Başkanı Kemal Kıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal düğüne katılmadılar.


Bodrum, Milletvekilleri ve yerel siyasiler ile doldu taştı…


buy Valtrex online no prescription buy Cialis soft Bodrum’da yapılan düğünde bir önceki akşam Milas’ta yapılan düğün benzeri siyasi arenaya dönüştü. purchase Nexium  


Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz ve eşi Nurhayat Topuz düğün davetine katılanları kapıda karşıladılar. Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, CHP Muğla Milletvekilleri Prof.Gürol Ergin ve Ali Arslan′ın yanı sıra Bartın Milletvekili Ali Rıza Yalçınkaya, İstanbul Milletvekili Esfendiyar Korkmaz, Adana Milletvekili Hulusi Güven, Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Bülent Baratalı, Balıkesir Milletvekili Ergün Erdoğan, Muğla CHP İl Başkanı Süleyman Uslu, Muğla İl Genel Meclisi üyeleri Şükrü Şehir ve Kazım Öztin, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakçı, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan ve eski Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP Bodrum eski Başkanları Rezzan Karahan, Kerim Cangır, İsmail Sever, Duran Öztürk Osman Öneş, Bodrum Belediye Meclisi üyesi İncilay Sever ve yaklaşık 500 kişi katıldı.
Topuz ve Kökdal′ın nikahını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıyarken, gelinin nikah şahitliğini iş adamı Orhan Kılıç, damadın şahitliğini ise Milletvekili Mustafa Özyürek yaptı. Başkan Kocadon belediye başkanlığının ilk dönemlerinde Fevzi Topuz’un kendisine yardımcı olduğunu belirterek, evlenen çifte “Atatürk ilkelerine, Cumhuriyete ve vatanına bağlı evlatlar yetiştirmenizi diliyorum” dedi.


Bu heyecan bambaşka…


Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz ve eşi düğün davetlileri ile tek tek ilgilendiler. Oyun ve danslara eşlik ettiler. Bir çok heyecan yaşadığını ancak bunun başka bir şey olduğunu söyleyen Fevzi Topuz; “İki oğlum var. Ömrümün en heyecanlı en mutlu anını yaşıyorum. Bu dönemde yuva kurmak gerçekten zor. CHP kurultaya ve seçime gidiyor. Önemli olan halkımızın ve ülkemizin geleceği, onların ne istediği, Türkiye kişilerin istekleri üzerine kurulamayacak inşa edilemeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Her sorunun her problemin altından kalkacağız” dedi. Nikah töreninden sonra Berkay Topuz ile ortaokul ve liseyi beraber okuduklarını belirten Melike Kökdal Topuz, çifti “Yıllar sonra, yani geçtiğimiz yıl yeniden bir araya geldiğimizde birbirimizi sevdiğimizi anladık ve kısa zamanda evlenme kararı aldık. Çok mutluyuz. Daha mutlu günlerin bizi beklediğine inanıyoruz′′ dedi. Berkay Topuz ise yaklaşık bir hafta sürecek balayını Paris’te geçireceklerini söylediler.

Takı töreninin ardından gelin damat ve davetliler danslar ve yöresel oyunlar eşliğinde eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.