Bodrum Gündem

DenizBank, Bodrumlu Turizmcilerle

DenizBank, Bodrumda düzenlediği gala yemeğiyle bölgedeki turizmcilerle bir araya geldi. Turizmcilerin sorunlarını dinleyen DenizBank yetkilileri, bankanın işletmeler için sunduğu hizmetlerin yanı sıra Dünya ve Türkiye ekonomisinin gelişimi ve gelece

DenizBank, Bodrumlu Turizmcilerle
15.12.2010
0
A+
A-

buy Combivent online

 

 

DenizBank, Bodrum’lu Turizmcilerle

Bir Araya Geldi

 



DenizBank, Bodrum’da düzenlediği gala yemeğiyle bölgedeki turizmcilerle bir araya geldi. Turizmcilerin sorunlarını dinleyen DenizBank yetkilileri, bankanın işletmeler için sunduğu hizmetlerin yanı sıra Dünya ve Türkiye ekonomisinin gelişimi ve gelecek dönemdeki beklentiler hakkında bilgi verdi.

 

order Nolvadex Sahip olduğu finansal süpermarket anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve yenilikçi çözümler sunan DenizBank,  İşletme Bankacılığı konusundaki uzman ekibiyle; 6 Aralık 2010 günü Bodrum’daki Kefaluka Otel’de yapılan gala yemeğinde bölge turizmcileriyle bir araya geldi. Gala yemeğine DenizBank İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun ve DenizBank Başekonomisti Dr. Saruhan Özel de katıldı. Bölge turizmcilerinin sıkıntılarını dinleyen DenizBank yetkilileri, bankanın sunduğu hizmetlerin yanı sıra, Dünya ve Türkiye ekonomisinin gelişimi ve gelecek dönemdeki beklentiler hakkında da bilgi verdi.


 


DenizBank İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, gala yemeğinde yaptığı konuşmada bacasız sanayi Turizm sektörünün önemine dikkat çekti. Türkiye’nin doğal kaynaklar olarak tam bir turizm cenneti olduğunu belirten Sun, “Turizmcilerimiz için en uygun şartlarda çözüm üretmeye devam ediyoruz. Turizmcileri hizmetlerimizden yararlanmaya çağırıyoruz. Öte yandan sektörde yer alan girişimcilerimizin büyüme ve kalkınma açısından daha fazla desteklenmeleri gerektiği açıktır. İşletmeler işlerini büyütmek için gerekli olan sermaye desteğini bulmakta zorlanıyorlar. DenizBank olarak biz Turizm Sektörüne özel bir önem veriyoruz” dedi.


 


“ Turizmcilerin yanındayız” brand Viagra delivery overnight


 


Küçüğünden büyüğüne tüm işletmelerin uzmanı olmadıkları alanlarda mutlaka destek alması gerektiğini ifade eden Gökhan Sun, “Ekonomiyi takip eden, yatırımlarını iyi planlayan ve finansal kaynaklarını iyi yönetmeyi becerebilen firmalar başarılı olacaklardır. Sektörde en çok sıkıntı duyulan konulardan biri, yapılmak istenen yatırımlar için uzun vadeli kredi imkânı bulunamaması… Bu alanda Sermaye Destek Kredilerimiz ile uygun faiz oranlarından işletmelere 10 yıla varan vadelerde kredi imkânı sağlıyoruz. Sektörüne göre firmaların nakit akışlarının düşük olduğu dönemlerde geri ödemesiz, diğer dönemlerde ise eşit taksitli ödeme


 


yapılabilen sektörel kredilerimizi de turizm sektörünün hizmetine sunduk. Turizmcinin en çok desteklenmesi gereken dönemde yanında olduk, bundan sonra da desteğimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Hızlı, güler yüzlü ve güvenilir hizmet anlayışı, yenilikçi ürün ve hizmetler, rekabetçi kredi faiz oranları ile turizmcilerimizin her zaman yanındayız.” diye konuştu.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.