Bodrum Gündem

Bodrum Model Tekne Müzesi Ankaraya Gidiyor..

Bodrum Model Tekne Müzesi İzmirde gördüğü yoğun ilgiden sonra şimdi de Ankara Cer Modern Sanatlar Müzesinde sergilenecek..

Bodrum Model Tekne Müzesi Ankaraya Gidiyor..
16.12.2010
0
A+
A-


 

 

Bodrum Model Tekne Müzesi Ankara’ya Gidiyor…

 

Bodrum Model Tekne Müzesi İzmir’de gördüğü yoğun ilgiden sonra şimdi de Gastrointestinal

Ankara Cer Modern Sanatlar Müzesi’nde sergilenecek…


 

Bodrum Gündem Haber buy Indocin

“Bodrum Model Tekne Müzesi” projesinin tanıtımını ilk olarak Bodrum Yacht Festivali’nde gerçekleştiren Bodrum Ticaret Odası, 9 Haziran tarihinde Travel Turkey İzmir fuarında Bodrum Model Tekne Müzesi’ni İzmirli’lerin beğenisine sundu.


 


Açılışını Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ve Muğla Valisi Fatih Şahin’in yaptığı fuarda Bodrum Tekne Model Müzesi standını çok beğenen ve teknelere özel ilgi gösteren Ertuğrul Günay, başkanları bu projeden dolayı tebrik etti.


 


Fuarda en çok ziyaret edilen stand olan Bodrum Model Tekne Müzesi tanıtım standı içinde tekneleri tek tek inceleyip fotoğraflarını çeken ziyaretçiler stand yetkilisinden proje ile ilgili geniş çaplı bilgiler aldılar.


 


Bodrum Tekne Model Müzesi’nde özellikle Bodrum’da ve Bodrum dışında imal edilmiş toplam 85 adet tekne modeli sergilenecek. Müzede; ilk trol tekneleri, ilk tirhandiller, ilk ırıplar,  gırgır ve sünger tekneleri, piyadeler, ilk yolcu ve ticari teknelerin maketlerinin yanı sıra geçmişten günümüze Bodrum’da yetişmiş ve bu teknelerde çalışmış kaptanlar, gemiciler ve süngercilerin fotoğrafları ve hikayeleri de yer alacak.


 


Bodrum Tekne Model Müzesi 2011 yılının Ocak ayında Ankara Cer Modern Sanatlar Merkezi’nde, Şubat ayında da İstanbul’da deniz tutkunlarının beğenisine sunulacak.

buy Propranolol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.