Bodrum Gündem

Büyüyünce Ne Olacaksın?

Turgut Denizerin yazıp, tiyatro sanatçısı Ergin Ocaklının yönettiği Büyüyünce Ne Olacaksın adlı tiyatro oyunu 19 Aralık Pazar günü Marmara Koleji- Halikarnassos Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu.

Büyüyünce Ne Olacaksın?
20.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

BÜYÜYÜNCE NE OLACAKSIN?

 

purchase Fluoxetine Turgut Denizer′in yazıp, tiyatro sanatçısı Ergin Ocaklı′nın yönettiği “Büyüyünce Ne Olacaksın” adlı tiyatro oyunu 19 Aralık Pazar günü Marmara Koleji- Halikarnassos Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu.

 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Retin-A

Dapoxetine in pharmacies Gündüz küçük seyircilerin beğenerek izlediği oyunun akşam gösterimine de velileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Marmara Koleji Halikarnassos Kültür Merkezinde sahnelenen oyunda;  çocukların meslek seçimleri sırasında büyüklerinden ne kadar etkilendikleri ve bu aşamada yaşadıkları çatışmalar yer aldı. 9 öyküden meydana gelen  oyun bir boks ringinin de yer aldığı sahnede izleyici ile buluştu.

Sahnedeki boks ringiyle çocukların meslek seçimi sırasında yaşadıkları çekişmeli ve gergin döneme  dikkat çekeye çalışan  tiyatro sanatçıcı Ergin Ocaklı  oyunla ilgili olarak “Çocuklarımıza meslek dayatmasında bulunurken, toplum olarak nerede ayrışıyoruz, hangi duygularla hangi eğitim seviyemizle ya da hangi komplekslerimizle onlara bir meslek dayatıyoruz. Nerede ayrışıyoruz, nerede birleşiyoruz? Bu oyunda bunu sergilemek istedik” dedi.

Bu arada “Büyüyünce ne olacaksın” adlı oyunun oyuncularının, Halk Eğitim Merkezi’ndeki tiyatro kursu kursiyerleri ile Bitez Belediyesi’nin 150’yi aşkın tiyatro kursiyeri arasından seçilen 15 kişiden oluştuğu öğrenildi.


 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.