Bodrum Gündem

Bodrumdan Milletvekili Çıksın Derken, Genel Başkan da Çıkacak..

Bodrum gündeminde hararetle konuşulan ve bu yönde açıklamalar yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun Ocak ayı ortalarında Ankarada yapılacak olan Demokrat Parti kongresinde Genel Başkanlığına aday olacağı bildiriliyor…

Bodrumdan Milletvekili Çıksın Derken, Genel Başkan da Çıkacak..
21.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

Bodrum’dan Milletvekili Çıksın Derken, Genel Başkan da Çıkacak…

 


Geçtiğimiz hafta Bir CHP’ye Bir AKP’ye geçeceği söylenen ve Bodrum gündeminde hararetle konuşulan ve bu yönde açıklamalar yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Ocak ayı ortalarında Ankara’da yapılacak olan Demokrat Parti kongresinde  Genel Başkanlığı’na aday olduğu, partide yapılan açıklama ile duyuruldu.


 


Bodrum Gündem Haber


DP Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi üç dönem belediye başkanlığı yapan Kocadon, Muğla’nın yetiştirdiği ender siyasetçilerden, bu yüzden Kocadon’a partilerden teklif yağıyor. Ocak ayı ortalarında yapılacak genel kongrede sayın Cindoruk başkanlıktan ayrıldıktan sonra, Kocadon’u genel başkan olarak görmek istiyoruz. 974  ilçe ve 81 il başkanının büyük bölümü ile görüştüm, herkes Kocadon’un genel başkan olarak görmek istiyor” dedi.


Başkan Kocadon Demokrat Partiden Ayrılmayacak…

generic Plavix

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 29 Mart yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kocadon, Demokrat Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe binasında DHA ‘dan Yaşar Anter’e özel olarak yaptığı açıklamalarda başta AKP ve CHP olmak üzere birçok partiden aldığı, teklifleri değerlendirdiğini ancak bu sabah itibarıyla aldığı karar ile Demokrat Partiden’den ayrılmayacağını açıkladı.


Başkan Kocadon Demokrat Parti Genel Başkanlığına Aday…


İlçe binasında Kocadon ile görüştüklerini ve yönetim kurulu olarak karalar aldıklarını belirten Demokrat Parti ilçe başkanı Beyler Koca “ Kocadon vizyonu,  kişiliği, bilgi birikimi ile her partinin gözünde olan bir önek belediye başkanıdır. Kocadon bütün partileri kucaklayan, ve parti gözetmeksizin hizmet veren bir başkandır. Bu nedenle Kocadon Bodrum’da tüm partilerin sevgisini ve rüzgarını almıştır. Bu nedenle Demokrat Parti ailesi olarak Kocadon ile gurur duyuyoruz. Kocadon Bodrum’a hizmet için geldi, bizim anlayışımızda hizmetin partisi olmaz. Bu nedenle Kocadon’a yapılan teklifleri anlayışla karşılıyoruz, ancak Kocadon için partimizin projeleri çok farklı ve çok daha büyük. 15-16 Ocak tarihinde Ankara ‘da yapılacak Genel Kongre’de genel başkan Hüsamettin Cindoruk görevi terk edeceği genç ve dinamik bir başkan arıyordu, işte o başkan Kocadon olacak. Kocadon’da Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi üç dönem belediye başkanlığından Başbakan’lığa gelen kişi olacağına inanıyoruz. Kocadon’un Başbakan olması için önce genel başkanlığa gelmesini sağlayacağız Kocadon için 974 ilçe ve 81 il başkanının büyük bölümü ile görüşme trafiği başladı. Demokrat Partinin büyük bölümü Kocadon’un adaylığını onaylıyor. Kocadon genel başkanlığa aday olacak” dedi.


Cindoruk’tan Yeşil Işık…


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Ocak ayında yapılacak genel kongrede genel başkanlığına aday olduğunu açıklaması ile ilgili DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk “Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. treatment of mania


Genel Başkanlık Görevine Talibim…


Mehmet Kocadon ise İlçe Başkanı Beyler Koca ile aynı görüşü paylaştığını ve bugüne kadar kendisine yapılan tekliflere teşekkür ettiğini belirterek “Son günlerde parti değiştireceğim söylentileri yoğunlaşınca bugünkü açıklamayı yapmak üzere toplandık..Bodrum’ da  sürekli  siyasi çekişmeler  nedeniyle büyük yatırımlar hep ertelendi. Siyasi çekişmeler Bodrum’un önünü kapattı. Bu nedenle Demokrat Parti’li olsam da tarafsızlığımı hep sürdüreceğim. Havalimanı, Gemi Yanaşma İskelesi ve İçme Suyu projeleri siyasi kavgaların kurbanı oldu, yapımları yıllarca gecikti. Bodrum’da amacım siyasi kavgaları sona erdirip, Bodrum’u gelecek yüzyıla hazırlamak. Şu anda Bodrum’un yatırımları için Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten hükümet ile çok iyi uyum içerisinde çalışıyoruz. Başbakan Erdoğan ile Bodrum’a geldiğinde kendisi ile görüştüm, bize Bodrum’a büyük destek vereceğini söyledi ve verdi. Sayın Erdoğan Bodrum’un son iki yılda tüm yatırımlarının önünü açılmasını sağladı, Ankara’ya gittiğimde Bodrum için her kapı sonuna kadar açılıyor. Örneğin Gümbet’e yapacağımız yeni liman için AKP hükümetinden sınırsız destek aldım. Benim hiçbir parti ile özellikle iktidardaki bir parti ile kavga etmem çatışmam söz konusu olamaz, bu Bodrum’un zararına olur. Bu nedenle iktidar partisi ile uyum içerisinde çalışmayı hizmetin gereği olarak görüyorum. Ancak şu anda partimden memnunum ve bu sabah itibarıyla parti değiştirmeyi düşünmüyorum” dedi.


Kocadon ayrıca 1990 ‘lı yılların başından itibaren Demokrat Parti’de hizmet verdiğini belirterek “Bugün bana partimin teklif ettiği genel başkanlık görevine talibim.Siyaset basamaklarını adım adım çıkıyorum, Bodrum için ülkem için bana ne görev verilirse yapmaktan görev almaktan kaçınmam. Genel başkanlık görevindende büyük onur ve gurur duyarım. Bodrum’a daha iyi hizmet vereceksem kesinlikle her türlü görevi seve seve yaparım. Genel başkanlığa aday gösterilmek benim için onurdur” dedi.


  purchase Indocin online


Kocadon açıklama sonrasında Beyler Koca ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.