Bodrum Gündem

Dünya Çocukları Halikarnassosda Fotoğraf Sergisi…

Bodrum Marmara Koleji,26 Aralık 2010 – 05 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Dünya Çocukları Halikarnassosda Fotoğraf Sergisi…
22.12.2010
0
A+
A-

 


 

 

DÜNYA ÇOCUKLARI Halikarnassos’da

Fotoğraf Sergisi


buy topamax Bodrum Marmara Koleji,  26 Aralık 2010 – 05 Ocak 2011 tarihleri


arasında yapılacak.

 


 
buy Mesalamine online

Bodrum Gündem Haber

SEMA SAGAT’ın Dünya Çocukları Halikarnassos’da başlıklı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Sergi, Patika Çocuk Yuvası’nın yıl sonu gösterisi kapsamında programa alınarak, Sema Sagat’ın fotoğrafları, kurgu ve düzenlemesiyle Bodrum Marmara Koleji Halikarnassos Kültür Merkezi’nde 26 Aralık, Pazar günü, saat 14:00’den itibaren ziyarete açılacaktır.

Sergide, Sema Sagat’ın 1988-1992 yılları arasında TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenlikleri’nde ve sonraları dünyanın çeşitli ülkelerindeki çocuk festivallerinde fotoğrafladığı 29 ülkenin çocukları kendi milli giysileri içerisinde çok renkli karelerde sunulacaktır.


 


‘Dünya Çocukları/Children of the World’ koleksiyonundan güzel bir seçkinin yer alacağı sergideki fotoğrafların içindeki 4 fotoğraf 1996 yılında UNICEF (New York, USA) tarafından kendi koleksiyonlarına kabul edilmiştir. ‘Dünya Çocukları’ koleksiyonu değişik düzenlemeler ile 1991’de İstanbul, 1992’de Ankara, 1996-1997 ve 1998’de Amerika Birleşik Devletleri ve 2010’da Bodrum’da sergilenmiştir.


Sergide yer alan çocukların ülkeleri;


Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Danimarka, Endonezya, Finlandiya, Ghana, Hindistan, İspanya, İtalya, Kanada, Libya, Nijer, Portekiz, Romanya, Rusya, Senegal, Suudi Arabistan, Tayland, Türkiye, Ürdün, Venezuela.


 


Sema Sagat, Çocukların çok renkli, kendine özgü ve hep sürprizlerle dolu dünyalarını her zaman görüntülemek istemişimdir. Bakmak değil görmek, görmek de yetmez hissetmek, fotoğrafı çekerken bile anı yaşamak gerekir dedi.


order Premarin online Sergileme süresince satışa açık olacak fotoğrafların satışından elde edilecek gelir UNICEF’in ‘5 Yaşında Anaokuluna’ projesine bağışlanacaktır.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.