Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediyesinden İlköğretim Öğrencilerine ve Ailelerine Seminer…

Gümüşlük Belediyesi Ve Özel Bodrum Hastanesi İşbirliği İle Yapılan Ailelere ve Öğrencilere Destek Seminerleri Devam Edecek.

Gümüşlük Belediyesinden İlköğretim Öğrencilerine ve Ailelerine Seminer…
22.12.2010
0
A+
A-



 

 

 

 

 

Gümüşlük Belediyesinden İlköğretim Öğrencilerine ve Ailelerine Seminer…

Gümüşlük Belediyesi Ve Özel Bodrum Hastanesi İşbirliği İle Yapılan 

Ailelere  purchase Sildenafil ve Öğrencilere Destek Seminerleri Devam Edecek.

 

Bodrum Gündem Haber

Gümüşlük Belediyesi ve Özel Bodrum Hastanesi, Gümüşlük Kemal Durmaz İlköğretimOkulu öğrencilerine ve velilerine yönelik iki seminer gerçekleştirdi.

“Sağlıklı Beslenme” konulu seminer Beslenme Uzmanı Diyetisyen Billur Bedir tarafından gerçekleştirildi. Seminerde, gelişme çağındaki çocuklarda ve yetişkin bireylerde beslenme konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar, doğru bilinen yanlışlar anlatıldı ve semineri izleyenlere konu ile ilgili slaytlar gösterildi. order Nolvadex


İkinci seminer velilere yönelik olarak gerçekleştirilen “Ergenle Başa Çıkma-Aile İçi İletişim” konulu seminer oldu. Psikolog Miray Demir tarafından geçekleştirilen seminerde; Aile içinde iletişim yöntemleri, yanlış yaklaşımlar, çocuğu anlamak, doğru yaklaşımlar neler olmalı konularına değinildi.

Indocin online

Mehmet TİRE eğitimlerle ilgili olarak “göreve geldiğimiz tarihten itibaren, özellikle eğitim konusunda ciddi hassasiyet gösteriyoruz. Bugün yetişen nesiller hepimizin geleceğidir.Bu konuda çocuklarımızın aileleri ile iletişimimizi de sürdürmek zorundayız. Çünkü eğitimin ilk basamağı ailede veriliyor. Çocuklarımızın doğru bireyler olmaları, başarılı ve zeki çocuklar olarak yetişmelerinde en büyük iş aileye düşüyor. Bu nedenle de eğitimlerimizi sürdüreceğiz. Bize destek veren Özel Bodrum Hastanesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.