Bodrum Gündem

Bodrum, Küçük Birleşmiş Milletlere döndü…

Bu yıl Gümbet Yansımalar Heykeli Meydanında gerçekleştirilen Bodrumda yaşayan yabancılar için özel olarak düzenlenmiş olan Christmas kutlamalarına katılım oldukça fazlaydı. Kutlamalara yabancılar kadar yerli halk da ilgi gösterdi.

Bodrum, Küçük Birleşmiş Milletlere döndü…
27.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

“Küçük Birleşmiş Milletlere Döndük”

Bodrum′dan Christmas Manzaraları Buy Strattera online

 Bu yıl Gümbet Yansımalar Heykeli Meydanında gerçekleştirilen Bodrum’da yaşayan yabancılar için özel olarak düzenlenmiş olan Christmas  kutlamalarına katılım oldukça fazlaydı. Kutlamalara yabancılar kadar yerli halk da ilgi gösterdi.

 

Bodrum Gündem Gazetesi


Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon, kokteyle katılan yabancılarla birlikte “Christmas” pastasını kestikten sonra yaptığı açıklamada  “İlçemizde yaşayan yabancıların, Bodrum’la ilgili düşünceleri bizler için çok önemli. Bodrum’da yaşamaya karar veren tüm yabancıların, kendilerini ülkelerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamak amacıyla belediye olarak elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz, Yaklaşık 39 ülkeden Bodrum’a yerleşen 8 bin yabancı Bodrum’u küçük bir Birleşmiş Milletler kenti haline getirdi ” dedi.

Bodrum’da yaşayan çeşitli ülke vatandaşları ( İngiliz, Alman, Hollandalı, , Rus, Amerikan, İskoçyalı, Koreli, Brezilyalı, Ukraynalı, Fransız…)  katıldıkları bu kutlamalardan son derece memnun olduklarını ifade ettiler.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Christmas pastasını, kokteyle katılan yabancılarla birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından  sahne alan Phili Selt müzik grubu katılanlara eğlenceli saatler yaşattı.


Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum’da 39 ülkeden  8 bin yabancının Bodrum’da yaşadığını ve diflucan online “Bodrum’da yaşayan, farklı ülkeden gelen, farklı dillerde konuşan, farklı inançlara sahip olan yabancılar sayesinde, küçük Birleşmiş Milletlere döndük. Bodrum’da yaşayan yabancılara ben artık kardeşim diyorum, çünkü onlarda en az bizim kadar yaşadıkları yerin sorunlarına sahip çıkıyorlar” dedi. order Propranolol online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.