Bodrum Gündem

Çetenin Karargahı, 5 Yıldızlı Otel..

Silahlı haraç çetesi, adliyede.

Çetenin Karargahı, 5 Yıldızlı Otel..
28.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

Çetenin Karargahı, 5 Yıldızlı Otel… order Cytotec

 


Silahlı haraç çetesi, adliyede. Torba mahallesindeki beş yıldızlı bir otelle, İstanbul, İzmir ve Ankara′da jandarmanın eş zamanlı düzenlediği operasyonda, silah tehdidiyle kendileri ve bölücü terör örgütü adına esnaftan para topladığı iddia edilen ve jandarmanın gerçekleştirdiği operasyon ile gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Aciclovir creme


 


Bodrum Gündem Haber Ketorolac online


Çetenin faaliyetlerini yürütmek için kiraladıkları, 300 yataklı 5 yıldızlı otelinde iki yıldır paralarına ödemediği birçok acenteyi zor durumda bıraktığı ortaya çıktı.


Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 30’a yakın mağdur şikayeti üzerine, silah zoruyla esnaftan para topladıkları belirlenen bir çeteyi bir yıl süreyle  takibe aldı. Teknik takibin ardından, Torba mahallesindeki beş yıldızlı bir otelle İstanbul, İzmir ve Ankara’da 20 ayrı noktaya 24 Aralık Cuma günü, 30 jandarmanın katılımıyla  operasyon düzenlenerek, 11 kişi gözaltına alındı. Örgüt lideri olduğu belirlenen 38 yaşındaki Z.G.’nin operasyondan 2 gün önce geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında olduğu öğrenildi.


Örgüt lideri Z.G.’nin sağlık durumu düzeldikten sonra ifadesinin alınarak, adliyeye sevk edileceği bildiriliyor.


5 Yıldızlı Otel Çete Karargahı…


Operasyonda gözaltına alınan altı kişi ifadeleri alındıktan sonra, adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan diğer beş kişi ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.


Bodrum’da 20 İstanbul’da 5 mağdurun ifadesine başvuruldu. Çetenin faaliyetlerini yürütmek için Torba’da kiraladıkları 300 yataklı 5 yıldızlı otelin kirasını ödemedikleri Rusya’dan turizm sektöründe çalıştırmak için getirdikleri tur rehberleri, ön büro çalışanları ve animasyon ekibindeki kadınları otelde zorla fuhuş yapmaya zorladıkları ortaya çıktı. Gözaltında bulunan 6 kişi suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak, nitelikli yağma, resmi belgede sahtecilik, genel güvenliği tehlikeye sokmak, hakaret ve tehdit, haksız yere kazanç sağlamak suçlarından adliyeye sevk edildi. Jandarma tarafından yapılan aramada M.K.’nin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca bulunduğu öğrenildi.


Torba’da adı geçen otelde mağdur edildiklerini belirten 200 yerli ve yabancı turist bu yıl ve 2009 yılında otel önünde eylem yapmış jandarma ve savcılığa, vaat edilen hizmetlerin hiç birinin verilmediğini belirtmişlerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.