Bodrum Gündem

Kavram Dersanesii Mumcularda…

Bodrum Kavram Dershanesi tarafından 24 Aralık Cuma günü Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Lisesinde, çalışma ve öğrenme teknikleri konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Kavram Dersanesii Mumcularda…
28.12.2010
0
A+
A-


 

 
cheap Aciclovir
 

 

KAVRAM DERSANESİ’ NDEN MUMCULAR’DA SEMİNER


Bodrum Kavram Dershanesi tarafından 24 Aralık Cuma günü Mumcular Sitare  Özkan  Çok Programlı Lisesinde, çalışma ve öğrenme teknikleri konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Dapoxetine no prescription
Bodrum Gündem Haber

Semineri başlatan Bodrum Kavram Dershanesi Müdürü Barış Anıl, hayatlarının en önemli süreçlerinden birine adım atan öğrencilere, hedeflerine ulaşmalarının bu süreci değerlendirme şekillerine bağlı olduğunun önemini hatırlattı. Sonrasında konuşmasına başlayan dersanenin Rehber öğretmeni Meltem Ildız ise çalışma ve öğrenme tekniklerini anlatırken çeşitli hikaye ve yaşanmış olaylardan örneklerle semineri renklendirdi. Ayrıca seminer süresince Bodrum Kavram Dershanesi öğretmenleri farklı konu anlatma ve soru çözme tekniklerini göstererek semineri kalıcı, eğlenceli, bol etkileşimin yaşandığı bir etkinliğe dönüştürdü. Amaç ve dileği tüm öğrencilerin beklentilerinin gerçekleşmesi olan Bodrum Kavram Dershanesi birçok okulda öğrenci ve velilere farklı konularda seminerlerine devam etmektedir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.