Bodrum Gündem

Servet- K Yük Gemisi Kurtarıldı..

Yassı ada yakınlarındaki sığlığa oturan Servet K isimli kuru yük gemisi yaklaşık sekiz saat süren çalışmaların sonunda römorkarlar yardımı ile çekilerek kurtarıldı.Servet K İskenderuna doğru devam etti.

Servet- K Yük Gemisi Kurtarıldı..
28.12.2010
0
A+
A-


Buy Prozac no prescription

  

 

Servet- K Yük Gemisi Kurtarıldı..

metoclopramide online Yassı ada yakınlarındaki sığlığa oturan Servet K isimli kuru yük gemisi yaklaşık sekiz saat süren çalışmaların sonunda römorkarlar yardımı ile çekilerek kurtarıldı.


 


Bodrum Gündem Haber

Turgutreis açıklarındaki Yassıada’ya 30 metre uzaklıktaki sığlığa bu sabah saatlerinde oturan, 80 metre uzunluğundaki “Servet K” isimli, kuru yük gemisi römörkor yardımı ile kurtarılarak yoluna devam etti.

Saat 08:00 sıralarında İzmit limanından aldığı demir yükünü İskenderun limanına götürürken Yassı ada yakınlarındaki sığlığa oturan “Servet K” isimli kuru yük gemisi yaklaşık sekiz saat süren çalışmaların sonunda römorkarlar yardımı ile çekilerek kurtarıldı. Kurtarılan ve Çatal ada yakınlarında dalgıçlar tarafından kontrolü yapılan gemide hasar tespiti yapıldıktan sonra gemi, İskenderun limanına doğru hareket etti.


Gazetecilerin Teknesi Bozuldu…

generic Toradol Sığlığa oturan gemiyi görüntülemek için denize açılan NTV,Yeniasır ve TRT muhabirlerininde bulunduğu tekne, Yassı ada açıklarında bozulunca yardım istendi. D Marin Marina’dan botlarla giderek teknik ekibin çalışması sonucu arıza giderildikten sonra gazetecilerin bulunduğu tekne Turgutreis limanına geri döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.