Bodrum Gündem

Ayağa Kalkın , Dedi Lider

Ben ayaktayım, sizde ayağa kalkın.. düşün peşime dedi lider.. kılıçları çektik, bu bir düello dedi kılıçdaroğlu. kısa çöp, uzun çöpten hakkın alacak dedi Gandi kemal.. ve hayatı boyunca hep kısa çöpü çekmek zorunda bırakılan milyonlar ayağa kalktı..

Ayağa Kalkın , Dedi Lider
29.12.2010
0
A+
A-

 

 

 
buy Premarin
 

AYAĞA KALKIN!!!,  DEDİ LİDER… Ventolin price

 

 

Ben ayaktayım, sizde ayağa kalkın.. düşün peşime dedi lider… “kılıçları çektik, bu bir düello” dedi kılıçdaroğlu. “kısa çöp, uzun çöpten hakkın alacak” dedi Gandi kemal… ve hayatı boyunca hep kısa çöpü çekmek zorunda bırakılan milyonlar ayağa kalktı…

Ne ezen, ne ezilen, insanca hakça bir düzen, diyen herkes ayağa kalktı, kalkamayanlarda oldu tabi.. kalkamayacaklarda olacak. Keşke olmasa ama …..


CHP sinin 18 aralık 2010 da yaptığı 15. olağanüstü kurultayı muhteşem bir coşkuyla başladı ve tamamlandı. “ulusun ve cumhuriyetin geleceğine sahip çıkma kurultayı” tam bir yürek birliğiyle, inanç yumağıyla ve iktidar inancıyla tamamlandı. Artık bu örgüt “halkın iktidarı” nı kuruncaya kadar uyuyamaz-uyumamalıdır ve uyumayacaktır.
Haramilerin saltanatı yıkılıncaya ve halkın iktidarı kuruluncaya kadar arasız-fasılasız çalışacaktır bütün CHP liler, bütün yurtseverler. Bu saatten itibaren bu örgütü durdurabilecek hiçbir güç olamaz-olmayacaktır.


Çünkü;
Artık, “türkü dinlemeyi bıraktık, türkü söylemeye başladık” uzun yıllardan beri ilk defa, evet ilk defa bir cesur yürek çıktı ve “hedef iktidar” dedi, yürüyün dedi, düşün peşime dedi… inanırsak ve çok çalışırsak başarırız dedi ve başaracağımıza bizi inandırdı. Bırakın dedi “parti içi iktidar” mücadelesini, o günler geride kaldı. Ülkemize, cumhuriyetimize, köylümüze, işçimize, memurumuza, yatağa aç giren milyonlara sahip çıkma zamanıdır. Halka gitme ve halkımızla elele, omuz omuza olma zamanıdır.


Çok kurultay gördüm, yaşadım. Kurultay delegesi olarak sekizinci oyumu kullandım. Sekizinci defa o onuru yaşadım. Ama ilk defa bir kurultayda iktidar hedefini ve inancını canlı canlı yaşadım ve iliklerime kadar hissettim. Bir buçuk saat süren genel başkanın konuşmasında sadece iktidar hedefi vardı. 41 adet iktidara gelince yapacağımız “hedef” vardı. İlk defa “ayağa kalkın yoldaşlarım, yol arkadaşlarım” diyen bir lider vardı kürsüde…
Umudun tükenmekte olduğu ülkemde bir cesur yürek, ikinci bir kemal çıktı ve birinci kemalin bize emanet ettiği değerlere sahip çıkabilmenin yolunu gösterdi. “ekilir ekin geliriz, ezilir un geliriz, bir gider bin geliriz” dediği anda salonda hiç kimse kalmamıştı… sadece Mustafa kemalin ruhu vardı o salonda…. Yaşamadan anlaşılmayacak bir duygu vardı. İnanın bana bunu yaşayanlar dünyanın en şanslı kişileridir. Yaşayamayanlar için üzgünüm.
Artık bu günden sonra bu örgütün kişisel hesapların, kişisel hırsların ve hazımsızlıkların hesaplaşmasıyla kaybedecek zamanı yoktur ve olamaz. Günlerini akp nin faziletlerini anlatmakla, başka partilerin belediye başkanlarının “kanaat önderliğiyle” geçirip. CHP nin seçilmişlerine salya sümük saldırmanın dayanılmaz hafifliğinden kendini alamayan “meczup” lara ve saz heyetine ayıracak bir saniyesi bile yoktur. Üzgünüm başka kapıya beyler… bizim işimiz var hedefimiz var. Tarlasını ekemeyen, ektiğini satamayan gariban köylümüz bizi bekliyor. Devletin değil akp nin memuru olmak zorunda bırakılan memurumuz bizi bekliyor… kızılayda, tandoğanda gazlanan, coplanan tekel işçisi, işçilerimiz bizi bekliyor…çocuğuna okul harçlığı veremeyen babalar bizi bekliyor…yatağa aç giren milyonlar bizi bekliyor… milatsa açlıktan ve donarak ölen gazimiz, gazilerimiz, emeklilerimiz bizi bekliyor..silivri zindanlarında çürümeye terk edilen aydınlarımız bizi bekliyor… Yağmur BALBAY bizi bekliyor… umudunu bize bağladı, babası sadece ATATÜRK çü olduğu, aydın olduğu için yetim bırakılan yağmur bizi bekliyor.


O nedenle kusura bakmayın… sizinle kaybedecek ne zamanımız nede enerjimiz var. Meyhane köşelerinde meze yapabileceğiniz ve bu güne kadar yaptığınız CHP artık yok… uyanında balığa gidelim, CHP değişti, zaman değişti, çağ değişti çağ… size burada malzeme kalmadı hadi yolunuz açık olsun… biz artık sizi ciddiye alamıyoruz.. bizim gönlümüzde, kucağımızda çok büyük. Bütün cumhuriyet sevdalılarına, tam bağımsız Türkiye idealindeki herkesi kucaklayacak kadar büyük. Eline faşizmin kanı bulaşmamış, üzerine tarikat çamuru sıçramamış laik, demokratik ve sosyal hukuk devletine inanmış herkesin bu çatının altında yeri var. Ve bu kavgayı hep beraber vereceğiz. İktidar kavgası yapacağız. Kayıkçı kavgası değil. Kayığınızla baş başasınız.
Hep söyledim, söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. “bizler; yüksek idealli parti ailesinin, birbirine candan arkadaşlıklarla bağlı üyeleriyiz” Mustafa kemal CHP nin ikinci olağan kurultayında söylemişti bu sözü. Ve atamın bu sözünü örgütümüzün her köşesine yazdık. Bütün yüreklerede yazmak hedefindeyiz. Örgütümüzün istisnasız bütün üyelerinin candan arkadaşlar olmasını çok ve yürekten istiyoruz. Çünkü iktidara koşan, halkın iktidarını kurma hedefine kilitlenmiş bir örgütüz, partiyiz biz…. “her ağacın kurdu, içindedir” diye bir söz vardır. Elbette bizim içimizdede hala noltalji yaşayan, yada yaşamak isteyen bazı arkadaşlarımız olabilir. Küçük bir azınlıkta olsa olabilir. Tabiki bu duygularla hareket eden dostlarımızada saygımız var ve devam edecek. Sadece o duygularla yaşayan arkadaşlarımızdan “çorbaya tuz” bekliyor ve istiyoruz. Çünkü artık geçmişte yaşamaktan vazgeçip, geleceğe sahip çıkma zamanıdır. Ülke bizden bunu bekliyor, halkımız bizden bunu talep ediyor. Kimseyi ötelemeden, yok saymadan hedefe yürümenin zamanı geldide geçiyor bile… cumhuriyeti kuran partinin üyeleri olarak, bu günkü görevimiz ve misyonumuz cumhuriyete ve cumhuriyetin yarattığı değerlere sahip çıkma günüdür. Halkımızın yanında yanıbaşında olma günüdür. Başaracağına inananlar, asla yorulmazlar, yorulmamak için yola çıkanlarda mutlaka başarır.

buy methotrexate online

Başaracağımıza olan sonsuz inancımla, birbirine candan arkadaşlıklarla bağlı, yüksek idealli partili dostlarımı kucaklarım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.