Bodrum Gündem

Dondular Ama Dikkat Çektiler..

Amaçları Engellilerin Sorunlarına Dikkat Çekmekti. Bu Nedenle Kışın Ortasında Buz Gibi Denize Girdiler..

Dondular Ama Dikkat Çektiler..
01.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Turgutreis’te Yaşayan Yabancılar Engelliler yararına denize girerek, yeni yılı karşıladılar.

Dondular Ama Dikkat Çektiler…


order metoclopramide online

Amaçları “Engellilerin Sorunlarına Dikkat Çekmekti”. Bu Nedenle Kışın Ortasında Buz Gibi Denize Girdiler…


 


Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem Haber


Bodrum′un Turgutreis beldesinde yaşayan ve aralarında İngiliz, İskoç, Alman, Belçikalı, Fransız ve İsveç vatandaşların olduğu yaklaşık100 kişilik grup, Günbatımı Plajı′nda bir araya geldi. Aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu yaklaşık 20 kişi denize girerek, kendi ülkeleri ile Türk bayraklarını açtılar. 10 dakika denizde kalan gruptakiler, yeni yılın ilk gününde böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler. Bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlikte denize girenler aralarında topladıkları paraları Turgutreis Engelliler Vakfına bağışladıklarını söylediler.


 


Turgutreis Gündönümü plajında denize giren İngilizlerden 61 yaşındaki John Sayweel, arkadaşlarıyla bir süre önce toplanarak farklı bir organizasyon yapmaya karar verdiklerini ifade ederek, “Bodrum Sağlık Vakfı′nda eğitim gören öğrencilere yardım etmek ve sorunlarına dikkati çekmeyi amaçlıyoruz” dedi.


 


order Professional Viagra

Turgutreis′te yaşayan İskoç vatandaşı Raymond Dunlop ise havanın çok güzel olduğunu ve Türkiye′de yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.


 


Yıldırım Koçak isimli işletmeci ise etkinliğe, Türk vatandaşları olarak ta destek verdiklerini dile getirdi. buy Dapoxetine online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.