Bodrum Gündem

HANİ KARŞIYDIK…TOKİ MEMURA LOJMAN YAPARAK, BODRUMA GİRİYOR

Çakmaklı mevkiindeki hazine arazilerinde Özdemir ve Şahbaz ile incelemelerde bulunan Şahin burada yaptığı açıklamada TOKİ tarafından kamu personeline destek olmak amacıyla 300 konutluk projenin önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirileceğini söyledi

HANİ KARŞIYDIK…TOKİ MEMURA LOJMAN YAPARAK, BODRUMA GİRİYOR
01.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

 

“TOKİ MEMURA LOJMAN YAPARAK BODRUM’A GİRİYOR”

 

Vali Fatih Şahin gençlere okul, memurlara da lojman sözü verdi. buy Dapoxetine on line

“KAÇMAYIN SOHBETE GELDİK”


Çakmaklı mevkiindeki hazine arazilerinde Özdemir ve Şahbaz ile incelemelerde bulunan Şahin burada yaptığı açıklamada TOKİ tarafından kamu personeline destek olmak amacıyla 300 konutluk projenin önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirileceğini söyledi.


 


Bodrum Gündem Haber


Ortakent- Yahşi’deki Dr.Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu’nu Bodrum Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile ziyaret eden, Muğla Valisi Fatih Şahin öğrencilere yeni okul ve saha, memurlara ise 300 lojman yapılacağını bildirdi. Beton zeminde çocukların futbol oynadığını gören Vali Şahin “Top oynamanız güzel ama zemin tehlikeli size söz veriyorum daha güzel spor sahaları yapacağım” dedi.


Muğla Valisi’nden Çocuklara “Okul ve Modern Spor Sahası” Sözü…


Ortakent- Yahşi beldesindeki Dr.Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu’nu Kaymakam Feridun Cemal Özdemir ve Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Onur Şahbaz ile ziyaret eden Vali Fatih Şahin bahçede beton zeminde futbol oynayan çocuklarla sohbet etti Bazı çocukların kendisiyle konuşmaktan kaçtığını ve uzaklaştığını gören vali Şahin “Kaçmayın kaçmayın müfettiş veya başka bir şey değiliz, sizinle sohbete geldik” dedi. Çocukların oynadığı topu eline alarak “Topunuzda çok güzelmiş. Spor yapmanız çok iyi ve güzel ama bu zeminlerde dikkat edin sakatlanmayın, futbolu ve sporu çocuklar çok seviyor size söz veriyorum spor için daha güzel alanlar yapacağız. Çocukların, gençlerin büyük bölümü işte bu topun peşinde koşuyor, futbol olmazsa olmuyor, bizim görevimiz onlara daha güzel ve sağlıklı alanlar yaratmak,siz sporunuzu yapın bir sorun olursa bana gelin beklerim” dedi. Bir öğrencinin “Top oynuyoruz, ama beden eğitimi öğretmenimiz okula top getirilmesini yasakladı” dedi.


Vali Şahin daha sonra bir hayırsever tarafından yaptırılacak 480 öğrenci kapasiteli okul projesinin müjdesini verdi. Şahin okulun yapılacağı arazide incelemelerde bulundu projeye en kısa zamanda başlanarak gelecek eğitim öğretim yılına okulun hazır hale getirileceğini söyledi.


Cialis Şahbaz TOKİ’ye Önce Sert Çıktı, Şimdi Ne olduysa TOKİ’ye Eyvallah Dedi…

buy valacyclovir

Bodrum’daki sivil toplum örgütlerinin ve Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Şahbaz’ ın geçtiğimiz yıl TOKİ ‘nin 1 milyon 200 bin metrekarelik alana yapmayı planladığı 5 bin konutluk projeye sert çıkmalarının artından TOKİ projeyi durdurmuştu. Çakmaklı mevkiindeki hazine arazilerinde Özdemir ve Şahbaz ile incelemelerde bulunan Şahin burada yaptığı açıklamada TOKİ tarafından kamu personeline destek olmak amacıyla 300 konutluk projenin önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirileceğini söyledi Şahin “Devlet memurları Bodrum’daki kiraların aşırı papalı olması nedeniyle çok zor koşullarda yaşıyor. Bu nedenle yaklaşık 1500 kamu personelinin bulunduğu ilçemizde memurun sıkıntısını azda olsa azaltabilmek için TOKİ aracılığı ile lojman yapılması sevindirici” dedi.


Memur Lojmanına “Evet” Toplu Konuta “Hayır”…


Belediye Başkanı Şahbaz ise daha önce TOKİ ‘nin yapacağı konutlara karşı çıktıklarını fikirlerinden vazgeçmediklerini belirterek “Ancak şu andaki durum memurlar için lojman yapılması. Buna itirazımız yok.Bizim itirazımız 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana kar amacı ile 5 bin konut yapılması , TOKİ bu yönde adım atarsa yine karşı koyar tepkimizi gösteririz” dedi.


Vali Şahin incelemelerinin ardından Muğla’ya döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.