Bodrum Gündem

Kocadondan Tireye Ziyaret..

Demokrat Partili Belediye Başkanları Mehmet Kocadon ve Mehmet Tire, Yarımadanın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kocadondan Tireye Ziyaret..
01.01.2011
0
A+
A-


 

pattern baldness treatment
 

Kocadon’dan Tire’ye Ziyaret…

Demokrat Partili Belediye Başkanları Mehmet Kocadon ve Mehmet Tire, Yarımadanın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. cheap Lithium albuterol price


 


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet KOCADON, Gümbet’te Otel İşletmeciliği yapan Ali AYAZ ve İşletmeci Mesut ÖZBUTLU Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE’yi makamında ziyaret etti. KOCADON, AYAZ ve ÖZBUTLU Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin makamında bir süre sohbet ettikten sonra Bodrum yarımadasının yerel sorunlarının nasıl giderebileceği ve Belediye hizmetlerinin kalitesinin artırılması için görüş alış verişinde bulundu.


 


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE yaptığı açıklamada “Bodrum’da bulunan Belediye Başkanları ile zaman zaman bir araya gelerek Bodrum’un Turizm, Kültür ve Sanat alanında daha da ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiğini üzerine istişare ediyoruz. Belediyeler olarak tüm hemşerilerimizi tam manasıyla memnun etmek için kanunların bize vermiş olduğu yetkileri kullanarak çalışmalarımızı 2011 yılında da projelerimiz dahilinde hizmete devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.