Bodrum Gündem

HOŞ GELDİN BEBEK YAŞAMA SIRASI SENDE..

Tezcan ve Aksoy ailelerinin biri erkek, biri kız evlatları, 2011 yılında Bodrumda doğan ilk bebekler oldu..

HOŞ GELDİN BEBEK YAŞAMA SIRASI SENDE..
02.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Tezcan ve Aksoy ailelerinin biri erkek, biri kız evlatları, 2011 yılında Bodrum’da doğan ilk bebekler oldu…

HOŞ GELDİN BEBEK YAŞAMA SIRASI SENDE…


Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Begüm Kamal ve kadın kolları üyeleri, 2011 yılının ilk bebeklerini Bodrum Devlet Hastanesinde ziyaret ettiler. Yeni yılın ilk bebekleri Tezcan ve Aksoy ailelerinin oldu.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Natrexone without a prescription


Bodrum’da 2011 yılının ilk dakikalarında dünyaya “MERHABA” dediler. Bodrum Devlet Hastanesi’nde Muhsin ve Birsen Tezcan ailesinin adını Sadık Yılmaz koydukları oğulları ile Hülya ve Enver Aksoy ailelerinin ismine henüz karar veremedikleri bir kızları dünyaya geldi.


Birsen ve Muhsin Tezcan ailesinin sevinç ve şaşkınlıkları yüzlerine vurmuştu. Doğuma 10 gün daha olduğunu söyleyen baba Muhsin Tezcan “Sevinçten ve şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok mutluyum. Evladıma ve eşime sağlıklar ve mutluluklar diliyorum ve bana bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum” dedi.  
2011’in ilk kız bebeğide beklenmedik şekilde birkaç gün erken gelmiş. Annesi Hülya ve babası Enver Aksoy’a herkesin yeni yılda büyük mutluluk yaşatan 2011’in ilk kız bebeğinin henüz adına karar verilememiş.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Begüm Kamal ve kadın kolları üyeleri, 2011 yılının ilk bebeklerini Bodrum Devlet Hastanesinde ziyaret ettiler. Begüm Kamal bebeklere ve ailelerine çeşitli hediyeler vererek vatana,  millete, anne ve babalarına hayırlı evlatlar olmasını diledi. Kamal;
order Propranolol online generic Toradol “Yaşam yeni bir başlangıç yapan, iki tane tazecik bebekle beraberdik. Dünyanın kiri pası henüz üzerlerine değmemiş, hayatı yeni tanıyacak tazecik yavrular 2011’in ilk dakikalarında dünyaya geldiler. Onlara dünyamıza hoş geldiniz demek için, anne ve babaları ile sevinçlerini paylaşmak, gözlerindeki o pırıltıdan enerji almak için ziyarette bulunduk. Anne ve babalarına, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum. Anne ve babalarını da candan tebrik ediyorum, bebeklerimize sağlıklı bir yaşam, aileleri ile birlikte mutluluklarının daim olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.