Bodrum Gündem

YENİ YILDA DİKİLİ BİR AĞACINIZ OLSUN…

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerinden Mustafa Ali Çotura (8) Bana verilen bu çamları evimin bahçesine dikip ve her gün onlara su vereceğim, herkes ağaç dikmeli, bu yılın benim için en güzel hediyelerden biri bu fidan oldu

YENİ YILDA DİKİLİ BİR AĞACINIZ OLSUN…
02.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

Natrexon price
 

 

 

“Bilginin kaynağı kitap, kitabın kaynağı ormandır”

YENİ YILDA DİKİLİ BİR AĞACINIZ OLSUN


Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerinden Mustafa Ali Çotura (8) “Bana verilen bu çamları evimin bahçesine dikip ve her gün onlara su vereceğim, herkes ağaç dikmeli, bu yılın benim için en güzel hediyelerden biri bu fidan oldu” buy misoprostol


Cialis online
 

Bodrum Gündem Haber

Milas Orman İşletme Şefliği tarafından 6.000 adet  fıstık çamı ve 100 adet keçiboynuzu fidan dağıtımı yapıldı. Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak “Yeni yılda orman idaresi olarak herkese bir fidan hediye ettik. Herkesin yeni yılda en az bir dikili ağacı olmasını istedik, fidan dağıtımına yarında devam edeceğiz. Bugünde daha güzel hediye olmaz. Herkes bir birine yeni yılda fidanda hediye edebilir” dedi.


Bodrum Orman İşletme Şefliği tarafından Bodrum Belediye meydanında gerçekleşen “Yeni Yılda, Dikili Bir Ağacınız Olsun” kampanyasında ki fidan dağıtımına Bodrum kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak, Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut ve Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri katıldı. ‘”Bir fidan da sen dik” sloganı ile birlikte, yoldan geçen yurttaşların da aldığı fidanlar kısa sürede tükendi. Bodrum Belediye meydanına asılan “Bilginin kaynağı kitap, kitabın kaynağı ormandır” pankartı ise dikkat çekti.


Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerinden Mustafa Ali Çotura (8) “Bana verilen bu çamları evimin bahçesine dikip ve her gün onlara su vereceğim, herkes ağaç dikmeli, bu yılın benim için en güzel hediyelerden biri bu fidan oldu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.