Bodrum Gündem

2 MİLYON 250 BİN LİRA

BODTO Meclisi 2011 bütçesini onayladı. BODTO Üyeleri Huzur Haklarını eğitime bağışladılar. Burs alan öğrenci sayısı arttı.

2 MİLYON 250 BİN LİRA
05.01.2011
0
A+
A-

BODTO Meclisi 2011 bütçesini onayladı


 


buy cheap Lithium BODTO Üyeleri “Huzur Haklarını” eğitime bağışladılar. Burs alan öğrenci sayısı arttı.


BODRUM TİCARET ODASI BÜTÇESİ ONAYLANDI, Online Xenical buy


“2 MİLYON 250 BİN LİRA”


Bodrum Ticaret Odasının aylık olağan Meclis Toplantısı 30 Aralık 2010 Perşembe günü geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra 2011 yılı gelir ve gider bütçesi Meclis Başkanı Hüseyin N. Sağat tarafından onaya sunuldu ve tüm üyelerin onayıyla 2011 yılı bütçesi 2.250.000.-TL olarak Meclisten geçti.


Bodrum Gündem Haber


Bütçe görüşmelerinden sonra söz alan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kocadon “Odaya gelen talepler sorumluluk alanımızı aşmaya başladı. Ancak biz bütçemizi de aşmayacak şekilde Bodrum’un bir adım daha ileri gitmesi için elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz” dedi. Cytotec online  Her yıl huzur haklarını burslar faslına devreden ve burslu öğrenci sayısını artıran BODTO Meclis üyeleri, 2011 yılı huzur haklarını da Burslar Faslına devrettiler.


Ecrimisil Yasası Bodrum Ticaret Odası Sayesinde Düzenlendi…


2010 yılında 567 üye kaydı yapan BODTO, 6248 Ticaret Sicil Belgesi, 6765 Oda Sicil Belgesi, 2532 Ticaret Sicil İşlemi ve 2278 Oda Sicil işlemi gerçekleştirmiştir. 2010 yılında birçok önemli işe imza atan BODTO, 2010 yılı başında gündeme getirdiği Ecrimisil konusuyla yasa maddesinin değiştirilmesinde önemli rol oynamıştır. Bodrum Yat İmalatı İş Kümesini kuran BODTO gelirinin büyük çoğunluğunu turizmden sağlayan üyelerinin yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılımını sağlamıştır. Üyelerinin personeli için sertifikalı mesleki eğitimler düzenleyen, kültür ve sanata verdiği önemi Bodrum’da düzenlenen festivallere katılım sağlayarak gösteren BODTO, ülkeler arası ticaret ve işbirliğini artırmak için birçok uluslar arası konuk ağırlamış, eğitime verdiği önemi ÇYDD Derneğinin 40 öğrencisine ve BODTO olarak 100 öğrenciye burs vererek ve ÖSS ve SBS sınavlarında Bodrum sıralamasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirerek göstermiştir.


 


2011 yılında da birçok önemli projeye imza atmaya hazırlanan Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Yarımadasının doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini koruyarak, katılımcı yönetişim anlayışı ile ekonomik büyüme sağlayarak ve yaşam kalitesini yükselterek çağdaş ve özgün bir yapıya ulaşmasında öncülük yapan ve yön veren bir meslek kuruluşu olmaya devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.