Bodrum Gündem

HOŞ GELDİN UMUT UN YILI 2011…

Dileğim 2011 yılı Yoksulluktan, işsizlikten çaresizlikten söz edilen ve yarınlara umutla bakılabilen bir yıl olmasıdır.

HOŞ GELDİN UMUT UN YILI 2011…
05.01.2011
0
A+
A-

Önümüzdeki süreç ülkemiz açısından, yaşadığımız yöre açısından, yurtseverler açısından tarihin en önemli virajlarından biri olacaktır.


Artık açık bir şekilde ortaya çıkmıştır ki, ırka, dine, dile, mezhebe, cinsiyete dayalı hesaplaşmalardan, yolsuzluktan, kirlilikten uzak genel, yerel ve “içe dönük yönetim” anlayışından – zihniyetinden ancak yeni bir yapılanma ve demokratik yollardan kurtulmak ile mümkündür.


Önümüzdeki süreç Özgür iradelerimizle geleceğimizi belirleyeceğimiz bir yıl olmalı. Her türlü olumsuzluğa, ihanete, tutarsızlığa, yalana,kirliliğe, hizipçiliğe vb. karşı mücadelemiz-tavrımız açık ve net olmalıdır. Yeni yılı selamlarken birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. where to buy Indocin


Genelde Vatandaşına ‘Çek git’ diyenlere inat, ‘Gitmek yok, anamızla bacımızla, kardeşlerimizle varız demeliyiz.


Yerelde katılımcı yönetim anlayışı yerine, ben bilirim, anlayışına karşı posizyonumuzu daha da sıklaştıralım. Yalanın ve gücün peşinde değil, doğrunun peşinden koşalım. Emek den yana mücadele edene ve emek verene sahip çıkalım.


Mücadele alanımız ırka, dine, dile, mezhebe dayalı hesaplaşmalardan uzak olmalı. Sadaka peşinde koşanların onurlarının ayaklar altına alındığının da farkına varalım ve vardıralım.


Türkiye’mize, yaşadığımız yöreye sahip çıkmak için 2011 yılında da kardeşçe yürüyüşümüzü sürdüreceğimiz yıl olması açısından birbirimize özenle, saygıyla, sevgiyle yaklaşmalıyız.


Hem içe dönük mücadelede, hem de dışa dönük mücadelede sorumluluk sahipleri tutum ve davranışlarıyla bölen değil, birleştiren olmayı öğrensin ve hesap versin.


Yerel ve genel yöneticilerin Vatandaşına yukardan bakan, halkın çıkarlarını değil, kendi kör olası şahsi çıkarlarını düşünen zihniyetine karşı açık ve net tavırlarımızla gitsin diyebilmeliyiz. Hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını, hiç kimsenin yönetim anlayışı bakımından dokunulmazlığı, imtiyazı söz konusu olmadığının bilincinde olmalıyız.


Hiç kimse yaşadığı yöre insanının üstünde olamaz. Cytotec without prescription


Halkın üstünde olamaz.


Bireysel çıkarlarımızı, toplumsal menfaatler de arayalım.


Gözyaşlarımızı, acılarımızı, üzüntülerimizi, yüreğimizde hissederek paylaşarak azaltalım.


Barışı, huzuru, sağlığı, sevinci, başarıyı, mutluluğu ve sevgiyi paylaşarak büyütelim.


Tüm okuyuculara saygılarımla buy Promethasin online


 


DURAN ÖZTÜRK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.