Bodrum Gündem

Adı KENAN EVREN Caddesi Olmasın…

BODRUM DEMOKRATİK DÜŞÜNCE PLATFORMU Yalıkavakta bulunan Kenen Evren Caddesinin adının ARATEPE-DEMOKRASİ caddesi olarak değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Adı KENAN EVREN Caddesi Olmasın…
07.01.2011
0
A+
A-

 


 


Buy Prozac no prescription  


 


Buy Levitra Nevcihan Özcan: “Yüzlerce imza ve dilekçe var gereği yapılacak”


ADI “KENAN EVREN” OLMASIN…


 


treatment with Dapoxetine BODRUM DEMOKRATİK DÜŞÜNCE PLATFORMU Yalıkavakta bulunan Kenen Evren Caddesinin adının ARATEPE-DEMOKRASİ caddesi olarak değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı.


 


Bodrum Gündem Haber


Bodrum demokratik Düşünce Platformu Yalıkavak grubunun girişimiyle, Yalıkavak Beldesinde, 12 Eylül sonrası değiştirilerek “Kenan Evren Caddesi” yapılan caddeye eski isminin verilmesi için başlatılan kampanyaya belde halkı büyük ilgi gösterdi.


 


Esnaflardan ve belde halkından toplanan imzaların yanında Pazar yerinde stant açılarak hem pazara gelen vatandaşlar bilgilendirildi, hem de imzaları alındı.


 


Toplanan imzalar daha sonra Yalıkavak Belediye Başkanlığına teslim edildi.


 

Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan’da, yapılacak ilk belediye meclisi toplantısında konunun gündeme alınacağını söyledi. Özcan “Daha öncede vatandaşlarımızdan bu şekilde talep geliyordu. Ben dilekçe verilmesini söyledim. Şimdi yüzlerce kişinin imzası olan dilekçe var. Önümüzdeki il Meclis Toplantısında gündeme getireceğiz. Bundan daha güzel bir talep olamaz. Caddenin ismi Aratepe-Demokrasi Caddesi olarak değiştirilir umuyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.