Bodrum Gündem

AKP GAZETECİLERİ TURGUTREİSTE AĞIRLADI..

AK Parti Turgutreis belde teşkilatı kadın kolları üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenledikleri kahvaltıda, basın mensuplarına karanfil dağıttı, hediyeler verdi.

AKP GAZETECİLERİ TURGUTREİSTE AĞIRLADI..
09.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

AKP GAZETECİLERİ TURGUTREİSTE AĞIRLADI…

methotrexate no prescription AK Parti Turgutreis belde teşkilatı kadın kolları üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenledikleri kahvaltıda, basın mensuplarına karanfil dağıttı, hediyeler verdi.


Bodrum Gündem Haber cheap Clonidine


AKP Turgutreis belde teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Güldane Şimşekoğlu, Turgutreis beldesi sahilinde bir restoranda gazeteciler onuruna düzenlenen kahvaltıda, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.


Parti çalışmaları konusunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Güldane Şimşekoğlu, beldede partilerine olan ilgilinin her geçen gün arttığını söyledi. AKP Turgutreis belde teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Güldane Şimşekoğlu “Geçen kasım ayında kadın kolları olarak 9 kişi ile yola çıktık. 20 gün içerisinde 62 bayan arkadaşımız aramıza katıldı. Turgutreis için elimizden gelen hizmeti yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kahvaltıda yer alan AKP Turgutreis Belde Teşkilatı Başkanı İnsel Kaya ‘da çalışmalarını yürüttükleri bölgede farklı kesimlerden vatandaşlarla bir arada olduklarını söyledi. Turgutreis’de göç aldığını söyleyen AKP Turgutreis Belde Teşkilat Başkanı İnsel Kaya
“Bu nedenle genel yapıyı oluşturanların yüzde 70’e yakını AK Partili belediyelerin hizmetinden yararlanmış olan arkadaşlar. O nedenle bizim işimizi kolaylaştıran yanı onlara AK Parti’yi anlatmamıza gerek kalmıyor” dedi.

Yapılacak genel seçimlerde hedeflerinin belde teşkilatı olarak beldedeki seçmenlerin yüzde 40’ının oyunu alabilmek olduğunu kaydeden Başkan Kaya şunları söyledi:
buy Ventolin online
“10 bin dolayında seçmen var. Bunun 3 binini garantilemiş durumdayız. Yüzde 40 lık oran ulaşılmayan bir oran değil. Asıl hedef genel seçimden sonra, yerel seçime elimizdeki o oranı tutmak. Genel seçimi Ankara kazanır, yerel seçimi teşkilatlar kazanır. Biz burada siyaseti yaşadığımız yer için yapıyoruz. Biz buraya bir şeyler kazandırmaya çalışırken, birileri partizanlık yapıyorsa bu siyaset olmaz”


 


Kahvaltının sonunda gazetecilere karanfil ve hediyeler dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.