Bodrum Gündem

CHP Bodrum: NE YANDAŞ, NEDE CANDAŞ, BİZ ÖZGÜR BASIN İSTİYORUZ…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile, Bodrumda görev yapan yaygın ve yerel gazetelerde çalışan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

CHP Bodrum: NE YANDAŞ, NEDE CANDAŞ, BİZ ÖZGÜR BASIN İSTİYORUZ…
09.01.2011
0
A+
A-

 


 



treating cancer tumors Ne “YANDAŞ”, ne “CANDAŞ” Biz Özgür Basın İstiyoruz….


CHP İLE ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ…

purchase Fluconazole

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile, Bodrum’da görev yapan yaygın ve yerel gazetelerde çalışan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile Bodrum Victori’da düzenlenen kahvaltıya Bodrum’da görev yapan yaygın ve yerel gazetelerin çalışanları katıldı. Ev sahipliğini İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk’ün yaptığı kahvaltıya, Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, CHP Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz ve Ali Aslan ile ilçe ve belde başkanları ve yöneticileri, İl Genel Meclisi başkanı, ve üyeleri, Bodrum Belediye Meclisi üyeleri de katıldılar.


 


Duayen Gazeteci Yazar Bülent Akkurt, Yarımada gazetesi sahibi Hüseyin Anıl, Ekspres Gazetesi Sahibi Mehmet Özalın, Çökertme Gazetesi Sahibi Miyase Karlıova’ya birer kalem hediye edildi. Can Pulak, Oğuz Poyraz ve Çetin Akant mazeretleri nedeni ile kahvaltıya katılamadılar.


Bodrum’un emekçi gazetecileri Zeki Özkeskin, Yaşar Anter, Dilek Cebeci, Nilüfer Kandırmış, Ahmet Yeşilçay, Orkun Türe, Ali Ballı, Gökmen Yüce, Yüksel Ünver, Rezzan Şebin, Ali Fikret, Eren Ayhan, Osman Uras, Nuran Uras, Ayşen Cömert, Şenol Cömert, Nogay Kesim, Uğur Yurtsev, Ayhan Karahan, Aytül Arbak, Kadir Sevindik, Fatih Bozoğlu, Çiçek Bozoğlu ve Özgür Devrim Bozoğlu’na birer hediye verildi. İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Özgür Devrim Bozoğlu’na en genç Bodrum gazetecisi şeklinde anons ederek, hediyesini kendisi verdi. Güngör Dalay, Fikret Hıdır, Zümrüt Saygı da görevleri nedeni ile etkinliğe katılamadılar.

buy Viagra Gold

İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk yaptığı konuşmada, “Ne yandaş, nede Candaş, özgür ve tarafsız basın olmalı” demesi dikkat çekti. Öztürk “CHP iktidarında gazeteciler özgür çalışacaklar ve alınan hakları tekrar geri verilerek, emekçi gazetecilerin görevlerini hakkı ile yapabilecekleri ortam mutlaka hazırlanacaktır” dedi.


İl Başkanı Süleyman Uslu, Milletvekilleri Ali Aslan ve Fevzi Topuz’da iktidara geldiklerinde, gazetecilerin sosyal haklarının iyileştirileceği konusunda söz vererek, özgür ve tarafsız bir basın için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydettiler.


Kahvaltıda özellikle yerel gazete ve gazetecilerin büyük zorluklar yaşadıkları da ifade edildi. Siyasetçilerden sosyal güvencelerinin sağlanması için söz alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.