Bodrum Gündem

SAİME DEMİRTAŞ GÖREVE BAŞLADI..

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığına Saime Demirtaş atandı. Kadın Kolları Başkanı Bodrum Yarımadasındaki her eve gireceklerini ve dostluklarının nişanı olarak Kahve götüreceklerini söyledi.

SAİME DEMİRTAŞ GÖREVE BAŞLADI..
09.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 


Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı’na Saime Demirtaş atandı. order Albendazole online


Asacol without prescription SAİME DEMİRTAŞ GÖREVE BAŞLADI…


buy Promethasin Kadın Kolları Başkanı Bodrum Yarımadasındaki her eve gireceklerini ve dostluklarının nişanı olarak “Kahve” götüreceklerini söyledi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Geçtiğimiz günlerde CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanlığından istifa eden Asuman Ağan’ın yerine Saime Demirtaş görevlendirildi. Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, üyeleri ile birlikte yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı vererek, iktidar için yürümeye devam edeceğini ifade etti. Demirtaş “18 Aralık CHP 15. Olağanüstü Kurultayı başarı ile gerçekleşti. Binlerce üyenin katıldığı kurultayda yeni parti meclisi belirlenerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Partimizi kutluyor ve bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.


 CHP Kadın Kolları olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini kaydeden Demirtaş “Şimdi el ele ve yan yana olma zamanıdır. Bu nedenle bu iktidar yolunda yürümek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağımıza inancımız tamdır” diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İstifa eden kadın kolları eski başkanı Asuman Ağan ile birlikte olacak mısınız? şeklindeki soruya “ Asuman hanım çok çalışkan ve partimize çok emeği geçmiş bir parti emekçisidir. İstifasında da belirttiği gibi bir ayrılık gayrılık yoktur. İktidar yolunda hep beraber çalışacağız. Kimse bunu farklı şekilde yorumlamasın. Asuman hanımla ve kadın kollarımızla birlikte ev, ev dolaşacağız. Bu yolda her zaman birlikteyiz” dedi.


CHP Bodrum Kadın kolları olarak, yarımadadaki tüm evleri dolaşarak ziyaretlerde bulunacaklarını, her eve dostluklarının nişanı olarak da kahve götüreceklerini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.