Bodrum Gündem

CHP KADINLARI, 40 YILLIK HATIR TOPLUYOR..

CHP Kadın Koları Başkanı Saime Demirtaş ve CHP Kadın Kolları Üyeleri ev ev dolaşarak referandumdaki destekleri için kadınlara teşekkür ediyor, kırk yıllık hatır kazanmak için birer paket kahve hediye ediyorlar.

CHP KADINLARI, 40 YILLIK HATIR TOPLUYOR..
10.01.2011
0
A+
A-

 


 



 


CHP KADINLARI 40 YILLIK HATIR TOPLUYOR…

Buy Orlistat

 


CHP Kadın Koları Başkanı Saime Demirtaş ve CHP Kadın Kolları Üyeleri ev ev dolaşarak referandumdaki destekleri için kadınlara teşekkür ediyor, kırk yıllık hatır kazanmak için birer paket kahve hediye ediyorlar.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Kadın Kolları Üyeleri Bodrum’da ev ev dolaşarak, referandumdaki “hayır”lı destekleri için kadınlara teşekkür ediyorlar. CHP Kadınları Türk kültüründe önemli bir yer tutan “Türk Kahvesi”ni ziyaret ettikleri evlere birer paket kahve hediye ediyorlar. “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünden yola çıkarak ev çalışması yapan CHP’li kadın kolları, ziyaret ettikleri evlerden olumlu ve destek alarak çıkıyorlar. Ziyaret ettikleri ev hanımlarının çok memnun kaldıkları ve kahve hediyesini de çok beğendiklerini ifade ediyorlar.


Kumbahçe mahallesinde ev ziyaretlerini bitiren CHP kadın kolları, Çarşı mahallesindeki evleri bir paket kahve ile ziyaret ediyorlar.


Ziyarette bulundukları Nermin Aykol Hanım “Biz beşinci kuşaktır CHP’liyiz. Hepsine başarılar diliyorum. Kırk yıl değil 40 bin yıl hatırımızı kazandılar, sağ olsunlar” şeklinde duygularını ifade etti. Çarşı mahalle sakinlerinden Yegan Barut Hanım ise duygularını şöyle ifade etti. “Çok memnun olduk bizleri ziyaret ettikleri için. Her şeyde başarılı olmalarını dileriz.”


Cumhuriyet mitinglerinde ve toplantılarında elinde Türk bayrağı ile herkesin sevgilisi olan, Çarşı mahallesinin Bihter ninesi, Bihter Tezgün’de “En güzel isteklerinin yerine gelmesini diliyorum. Başarılar diliyorum çocuklarıma. Sevgilerimi veriyorum onlara, başarılarının daim olmasını da diliyorum” dedi. buy Mebendazole


 


CHP Kadın Koları Başkanı Saime Demirtaş ziyarette bulunduğu ev halkına “Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Geçtiğimiz aylarda bir referandum yaşadık.  Biz Bodrum’da çok güzel sonuçlar aldık. Bu sonuçların kadınların bize verdiği katkılarla aldığımızı düşünüyorum. Sonuçlara göre belki de Türkiye’de 2.olduk. Öncelikle referandumda bize vermiş olduğunuz destek ve duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu nedenle biz CHP kadınları olarak, bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır diye size küçük bir armağan olarak sabah kahvesi getirdik.” diyerek, hediye kahveleri verdiler.


 


Gazetecilerin “Bütün Bodrum’u tek tek dolaşacak mısınız? sorusuna Demirtaş; “Bu çalışmada ki asıl amaç, Bodrum’lu hanımları bir ziyaret. Duyarlı olduklarından dolayı, aynı zamanda da teşekkür ziyareti yapıp, genel seçimlerde en azından seçmen listesi asıldığı zaman, gidip muhtarlıklarda isimlerine bakmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Genel seçimlerde aynı duyarlılığı göstermelerini istiyoruz. Bu nedenle Bodrum’u karış karış dolaşacağız. Kumbahçe mahallesini bitirdik.   Sırada diğer mahalleler var. Sonrasında seçim çalışmalarına devam edeceğiz. Biz zor demeyelim ama kolay da olmayan bir işe kalkıştık. Zafer bizim olacak inşallah” dedi. albuterol price


 


CHP Kadın Kolları, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere kadar Bodrum’da gidilmedik mahalle, ziyaret edilmedik ev bırakmayacaklarını söylediler.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.