Bodrum Gündem

TORBAda Hayvan Katliamı..

Torba Mahallesinde bu sabaha karşı sokağa atılan zehirli kıymayı yiyen kedi, köpek ve güvercinlerin ölmesi hayvan sahiplerini isyan ettirdi. 3 köpek, 3 kedi ve 2 güvercinin öldüğü olayla ilgili jandarma ve belediye zabıtası soruşturma başlattı.

TORBAda Hayvan Katliamı..
13.01.2011
0
A+
A-

 


 


TORBA’da Hayvan Katliamı…


 


 


Bodrum Gündem Haber


Torba Mahallesi’nde bu sabaha karşı sokağa atılan zehirli kıymayı yiyen kedi, köpek ve güvercinlerin ölmesi hayvan sahiplerini isyan ettirdi. 3 köpek, 3 kedi ve 2 güvercinin öldüğü olayla ilgili jandarma ve belediye zabıtası soruşturma başlattı.


 


Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bu sabaha karşı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından 13 Haziran sokağına atılan zehirli kıyma ve yiyecekleri yiyen 3 köpek, 3 kedi ve 2 güvercin zehirlenerek yaşamını yitirdi. Sabah uyandıklarında kapılarının önünde ölü hayvanlarla karşılaşan hayvan sahipleri isyan etti.


 


Torba Güzelleştirme Derneği yönetim kurulu üyesi Asiye Demirel iki kedisini de zehirlenmekten son anda kurtardığını belirtti. Asiye Demir “Kedilerim yolda ölen kedilerin yanına gidip onların yedikleri yiyeceklerden yemeye çalışırken son anda fark ettim. Hayvanları zehirleyerek öldürenler insan olamaz, onlarında doğada en az insanlar kadar yaşama hakkı var” dedi.


 


Mahalle sakinlerinden emekli pilot Kemal Erden (40) 5 yıl önce 2 köpeğinin yine benzeri bir olay yüzünden öldürüldüğünü, bu günse Erik isimli yavru köpeğinin aynı akıbete uğradığını ifade eden Viagra Gold no prescription   Erden “Zehirli yiyecekleri  benim ve birçok evin kapısının önüne serpmişler. Bunlardan yiyen kedi,  köpek ve güvercinler de ölmüş. Ölen hayvan sayısının artmasından endişe ediyoruz. Yaz aylarında gelen ancak giderken tatilcilerin sokaklarda kaderine terk ettikleri hayvanlardan birilerinin rahatsız olduğunu biliyoruz, ancak hayvanları öldürmek zehirlemek çözüm mü? Suçluların bulunması için jandarma ve zabıta ekiplerine suç duyurusunda bulunduk” dedi. Promethazine without prescription


 


Hayvan severler ve mahalle sakinleri daha sonra bahçe hortumları ile zehirlerin atıldığı yerleri yıkayıp temizlerken, jandarmada olayla ilgili soruşturma başlattı.


  generic Premarin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.