Bodrum Gündem

YALIKAVAK Belediyesinde İNTERNET Krizi..

Yalıkavak Belediyesinde, 1 Ocak 2011den bu yana tasarruf tedbirleri alınması gerekliliği öne sürülerek, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğünün de aralarında bulunduğu bir çok birimde internet erişimlerinin iptal edilmesi

YALIKAVAK Belediyesinde İNTERNET Krizi..
13.01.2011
0
A+
A-


 
cheap Viagra online
 

YALIKAVAK Belediyesinde İNTERNET Krizi…

 


Bodrum Gündem Haber 


Proscar order Yalıkavak  Belediyesi′nde, 1 Ocak 2011’den bu yana tasarruf tedbirleri alınması gerekliliği öne sürülerek, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü′nün de aralarında bulunduğu bir çok birimde internet erişimlerinin iptal edilmesi veya internet erişiminin sadece kamu siteleri ile  sınırlandırılması tepkilere neden oldu.


 


3 belediye meclis üyesi ve eşleriyle bir turizm fuarı nedeniyle Hollanda′da bulunan Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan, internet erişimin engellenmesinin tasarruf tedbirlerinden değil arızadan kaynaklandığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı tarafından hakkındaki soruşturma kapsamında bir süre önce görevden alınan CHP′li Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, belediyeye gelerek konuyla ilgili bilgi aldı.


 


Order Prozac Bu durum belediye çalışanlarının tepkisine neden oldu. Yerel gazeteleri arayan belediye çalışanları, tanıtım eksikliği nedeniyle deve güreşi izleyenlerin sayısının yüzde 50 oranında azalarak 5 bin kişiye düştüğünü iddia etti.Adını açıklamak istemeyen bir belediye çalışanı “Tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilerek internet erişiminin kaldırıldığı söylenince şoke olduk. İnternet için en fazla 220 TL ödendiğini öğrendik. ′Bu parayı aramızda toplayıp verelim′ dedik, kabul edilmedi. Bazı yetkililer, personelin sosyal paylaşım siteleri facebook ve msn′ye girdiğini iddia ediyor. Oysa ki, belediye personelinin başını kaşıyacak vakti yok.” dedi.


Tasarruf tedbiri sebebiyle belediyede internet erişiminin engellenmesinin bazı hizmetlerin aksamasına neden olduğu idda edilirken, Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan′ın, belediye meclis üyeleri Zeki Görgülü, Refik Ülgen ve İbrahim Turan ve eşleriyle birlikte masrafları belediye tarafından karşılanmak üzere 11- 16 Ocak tarihleri arasında Hollanda′nın Utrech şehrinde düzenlenen ′uluslararası turizm fuarına′ gitmesi belediye personeli ile vatandaşların tepkisine neden oldu.  Nevcihan Özcan′ın Hollanda′da olması nedeniyle belediye başkanlığına vekalet eden Erol Cömert ve muhasebe müdürü İsmail Doğan ile görüşen bir süre önce görevden alınan CHP′li Belediye Başkanı Mustafa Saruhan  şunları söyledi:
“21′inci yüzyılda bu tür iddialar can sıkıcı. Olayın doğruluğunu araştırıyoruz. Bu çağda internet gibi çağdaş bir teknolojiyi kullanmamak, birçok birime yasaklama getirmek, üstelik dünyaya açılan bir pencere olan turizm bölgemizde doğru bir hareket değil. Kaldı ki şu an beldenin arıtma tesisini bile internet üzerinden rahatlıkla kontrol edebiliyoruz. Ayrıca buradan tasarruf yapacaksanız, turizm fuarında dört meclis üyesi ile işiniz ne? Geçmişte turizm fuarlarına ben de katıldım, ama kendi olanaklarımla. Bu konuyla ilgili meclis kararı alınmasaydı iyi olurdu.” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.