Bodrum Gündem

UÇAN İNTERNET, UÇAN İMZALAR…

16.01.2011
0
A+
A-

Yok canım, evlenmekten söz etmiyorum.

Elbette ki hayatımızın imzasını atmadan önce de çok ince eleyip sık dokumak gerekir de duygulara gem vurulabilirse.

Strattera Buy

Bu yazımda günümüzde çok moda olan ve her adımda bizlere imzalatılan sözleşmelerden söz edeceğim. Bankalar ile ilişkilerimizde buna alışmıştık ama artık neredeyse her kurum böyle sözleşmeler imzalattırarak, hizmet verir oldu. Çok masum görünen kampanyalar açıyorlar ve hooop!  sizleri avlayıveriyorlar.


Sonra gelsin iki yıllık taahhütler, kontratlar.


buy Albendazole

Ayrıntılarını çok iyi bilmediğiniz, sunulan hizmetin kapsamından emin olmadığınız hiçbir şeye reklamlarına kapılıp imza atmayın, sakın ha!


Okuyuculara son zamanlarda başımdan geçen bir deneyimden söz edeceğim: Her yıl kış aylarında üç aylığına başka bir yere geçerim. Aç-kapa internet olmasın diye Telekom’daki görevlilerin cazip teklifine uyarak, tarife ücreti ilk 6 ay 5,99 TL, sonraki 18 ay 9,99 TL olan ′′uçan internet′′ lakaplı 3G mobil akıllı internet paketi aldım. Bu hizmeti alırken 500 MB′nin size ne kadar yeteceğini asla öngöremiyorsunuz.


Aslında bu o kadar az ki!


Şimdiki zamanda herkesin birbirine fotoğraflar, power pointler, videolar gönderdiği e- postaya şöyle hızla biri kaç kez girince bu kotanın hızla tükendiğini ve aştığınızı fark ediyorsunuz.


Tabii o zaman da ek ücretten şişen faturalar her ödemede canınıza okuyor.


Bir yerde yemin ettim artık kullanmamaya. Ne çare ki kullanılmayan mobil internet hakkı bir sonraki aya devretmediği için aynen ödemeye devam! Bir yıl sonra ceremesi ne olursa olsun bu ′′hizmet′′i kapattırmaya, modemlerini de iade etmeye karar verdim, ama anamdan emdiğim süt de burnumdan geldi. Çünkü bütün organizasyon malı satmaya göre kurgulanmış.


İade, hoşnutsuzluk durumunu hiç öngörmemişler.


Bu konuda muhatap bile bulamıyorsunuz. Sayısız memurları tarafından, azarlana azarlana bütün yazım muhatap aramakla geçti.


Nihayet Kasım başında yukarılardan bir hanım yardımcı olmayı kabul etti. Bin bir edayla modemimi kapattılar, borç için hesaplayıp bildirim yapacaklarını söylediler. Kasım′dan beri bütün AVEA′cılara musallat oldum bu borcu ne görebiliyor, ne söyleyebiliyorlar ne halse!


Nihayet dün neredeyse 3 ay geçtikten sonra 85TL′lik borç bakiyeniz 125 oldu, cezai işleme başladık, acele ödeme yapın diye bir telefon.


′′Bu faizler birikmeden onca zamandır neredeydiniz?′′


Soruma tahmin edersiniz, acayip bir dik çıkma, haşlama!

buy Retin-A online

Durduk yerde başınıza iş almayın, satıştan başka ticaret anlayışları olmayan bu ′′hizmetlere′′ bulaşmayın sakın!


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.