Bodrum Gündem

Bakan Günay: Kılıçdaroğlu Muhatabım Değil, O Bir Kamera Kazası..

Bakan Günay Başbakan ile Karstaki UCUBE HEYKEL tartışması nedeni ile istifa edecek misiniz sorusuna sert yanıt verdi.

Bakan Günay: Kılıçdaroğlu Muhatabım Değil, O Bir Kamera Kazası..
17.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Bakan Günay Başbakan ile Kars’taki “UCUBE HEYKEL” Tartışması Nedeni ile İstifa Edecek misiniz Sorusuna Sert Yanıt Verdi.


Bakan Günay:


Kılıçdaroğlu Muhatabım Değil,

order Premarin online

O Bir Kamera Kazası…


Milas’ta geçtiğimiz Temmuz ayında hazine avcılarının soygunundan sonra gün ışığına çıkarılan  “Karia Satrabı Mousolos’un babası Hekatomnos’a” ait olduğu belirlenen ve 2400 yıllık mezarda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Milas Müzesi’nde anıt mezar ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra, Başbakan ile Kars’taki “UCUBE HEYKEL” tartışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.


 


Bodrum Gündem Haber


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Fethiye’de bazı açılışlara katılan ve Milas’ta da incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Deniz Baykal’ın onur konuğu olduğu ve on binlerce kişinin katıldığı “Yatağan Deve Güreşleri”ne katılmadı.


Başbakan Erdoğan ile Fethiye’de Kaymakamı ziyaret eden Bakan Günay, gazetecilerin, Kars′taki heykel tartışmalarına yönelik olarak “Herhangi bir kriz söz konusu mu?” sorusuna, “Herhangi bir kriz yok, işimize bakıyoruz” yanıtını verdi. Günay, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine “Arkadaşlar herhangi bir kriz elbette yok. Bir daha söylüyorum. Elbette bir kriz söz konusu değil. Böyle bir şey yok. Bu konuda gerekli açıklamayı zaten yapmıştım” dedi.


Bakan Günay: Kılıçtaroğlu muhatabım değil…


Milas’ta yaptığı incelemeler sırasında da, Kars’taki “UCUBE HEYKEL” tartışması nedeni ile Başbakan ve AKP ile arasının bozulduğu iddiaları soruldu. Retin-A cream


Gazetecilerin istifa edecek misiniz sorusuna ise Günay, “CHP Genel Başkanı ile ilgili özel bir şey söylemek istemem, şu seçimi geçelim. CHP Genel Başkanı hala yerinde kalabilirse o zaman ben onu muhatap alıp bazı sözlerine cevap vermek isterim. CHP genel başkanı bir kamera şakası sonucunda gelmiş, bir kamera kazasıdır. Onun sözlerine özel olarak cevap verip değer vermeyi uygun bulmam.” dedi.


  Robaxin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.