Bodrum Gündem

Bodrum Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Hafta Sonu Yemek Düzenledi

Bodrum Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu her yıl yaptığı gibi bu yılda velilere ve öğrencilere yönelik bir yemek düzenledi.

Bodrum Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Hafta Sonu Yemek Düzenledi
17.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Bodrum Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Hafta Sonu  Yemek Düzenledi order Propranolol online


 

Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu her yıl yaptığı gibi bu yılda velilere ve öğrencilere yönelik bir yemek düzenledi.

 


Gümbet Zetaş restoranda düzenlenen yemeğe katılım oldukça fazlaydı. Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu’nun düzenlediği yemeğe katılan öğrenci, veli ve öğretmenler eğlenceli bir gün geçirdiler. Öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte el ele verip velilere yemek dağıttığı gözlerden kaçmadı.  Bazı veliler dayanamayıp öğretmenlere ve öğrencilere yardımda bulundu. Günün güneşli olmasından da yararlanan veliler, içeride rahat rahat yemek yerken çocukları da dışarıda oyun oynadı. buy albuterol cheap Valtrex


 


Okul müdürü Ali İhsan Canbey yemek hakkında; “Okulumuz bu tür etkinlikleri uzun süredir yapıyor. Benim bu okula daha yeni gelmemden dolayı birçok velimizle daha tanışamadım. Bu yemek hem bir tanışma, kaynaşma yemeği hem de velilere ve öğrencilere yönelik bir eğlence olmuştur. Okulumuzun uzun zamandan beri süregelen başarıları var. Fakat bu başarılar az kategori ile sınırlıydı. Şu an okulumuzda basketbol, voleybol, halk oyunları ve birçok alanda etkinlik mevcut. Bu etkinliklerin sayısını gün geçtikçe arttırmayı düşünüyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz  sosyal etkinliklerin yanında derslerde de üstün başarılar sergilemektedir. İleriki zamanlarda bu başarılarımız sürekli artacaktır.” şeklinde konuştu. Yemekte yapılan çekilişte katılımcılara dizüstü bilgisayar, koltuk, elektronik ev aletleri gibi güzel hediyeler de dağıtıldı.


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.