Bodrum Gündem

Deve Güreşlerinde, İnceden Turizm Bakanı Günaya, Zehir Zemberek Eleştiri..

Muharrem İnce: CHPnin sloganı, mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplumdur. Benim sloganım ise, eski partini bırak da gel, okunmuş mektupları yak da gel, Türkiye ne halde bak da gel, ampulü patlat da gel, altı oku yakana tak da gel.

Deve Güreşlerinde, İnceden Turizm Bakanı Günaya, Zehir Zemberek Eleştiri..
17.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


Yatağan Deve Güreşlerine gelen Muharrem İnce İktidara fena yüklendi. İnce; “Hepimiz biliyoruz ki parayı bulan Lidyalılar, yolunu bulan AKP’lilerdir.”


Deve Güreşlerinde İnce’den, Turizm Bakanı Günay’a, Zehir Zemberek Eleştiri…


Muharrem İnce: “CHP’nin sloganı, mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplumdur. Benim sloganım ise, eski partini bırak da gel, okunmuş mektupları yak da gel, Türkiye ne halde bak da gel, ampulü patlat da gel, altı oku yakana tak da gel.”


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Yatağan geleneksel deve güreşlerine, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile birlikte katılan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce keskin ve esprili bir dil kullanarak Hükümet ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı eleştirdi. Yalova İl Başkanı olduğu dönemde, Günay’ı destekleyen üç il başkanından biri olduğunun altını çizerek eleştirdi. Deve güreşlerinin önemli bir kültür olduğunu söyleyen Muharrem İnce “Çok farklı ve ilginç geldi. Bir çok yerden geldik buralara diri olduk, bir olduk bu topraklarda. Buna Kültür Bakanlığı tarafından destek verilmesi gerekir.” diyerek deve güreşlerini beğendiğini ve bu organizasyonu yapanları kutladığını söyledi.


  order Baclofen online


İnce: AKP’nin artık Ertuğrul Günay gibi Dönek Solculara İhtiyacı Yok…


Muharrem İnce, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında yaşanan “Ucube” tartışması ile ilgili olarak “Kültür Bakanının son durumu ile ilgili katı bir açıklama yapacağım. Ertuğrul Günay bir zamanlar CHP’de mücadele ederken ben Yalova il başkanıydım. Ve O’ nu destekleyen üç il başkanlarından biri bendim. Günay’ın son düştüğü durumu gördükçe keşke CHP’de siyaset yapsaydı, muhalefet olsaydı, ben de onu destekleyen milletvekili olmayan birisi olsaydım. Yani keşke bu duruma düşmeseydi. Toplumun, 70 milyonun önünde bu rezillik yaşanmasaydı, başbakan onu bu kadar kötü duruma düşürmeseydi. Hala CHP’de olsaydı da bizde muhalif olsaydık, milletvekili de yapılmasaydık. Ben ona artık şimdiden sonra ona Ertuğrul Günay demeyeceğim, “Ertuğrul Günaydın” diyeceğim, belki anlamıştır diye. Bu ülkedeki dönek solculara, şarlatanlara, liboşlara, AKP’yi sekiz yıldır demokratmış gibi göstermek isteyenlere, o anlı şanlı, beli plastikten yapılmış köşe yazarlarına hepsine sesleniyorum. Gerçek yüzlerini şimdi görüyor musunuz? Başbakan açık açık ben heykele ucube dedim diyor. Tıksırıncaya kadar için diyor. İşte bunlar gerçek yüzlerini göstermeye başladılar. Bu nedenle artık sizin gibi dönek solculara ihtiyaçları yok” şeklinde ağır eleştirilerde bulundu.


 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fethiye’deki mitingde şapka hediye edilmek istenmesi üzerine “Ben Kılıçdaroğlu değilim” diyerek hediyeyi geri çevirmesi ile ilgili sorumuza, eğer Başbakan’a fes hediye edilseydi kabul ederdi şeklinde ifade ederek “Başbakanın Kılıçdaroğlu ile bir derdi yok aslında, derdi şapka ile. Beyninin derinliklerinde olan bir dert bu. Çocukluğundan beri gelişen bir kin var. O şapka aslında bir simge. Çağdaşlıkla, Cumhuriyet’le, Atatürk’le zoru var. Bunu da dışa vuruyor. Takmamış olmasına çok üzülmedim. Zaten o şapka ona hiç bir türlü yakışmaz. Siyasi partiler paraya benzer arkadaşlar. Işığa tutacaksın içerisinde Atatürk varsa gerçektir, Atatürk yoksa sahtedir.” dedi. 


 


Öğretmenlik asli iştir, sözleşmeli olarak yapılamaz…


Fizik öğretmeni olan ve çeşitli liselerde öğretmenlik ve yöneticilikte yapmış olan Muharrem İnce, Bodrum’da yapılan CHP Çalıştayı’nda da açıkça CHP iktidara geldiğinde Milli Eğitim Bakanı olmayı istediğini ifade etmişti. Muharrem İnce öğretmenlerin sorunlarına değindi ve sorunlarını çözeceklerini söyledi. İnce ; where to buy levonorgestrel “Öğretmenlik asli iştir, sözleşmeli olarak yapılamaz diyen Danıştay kararı var. Öğretmenlikte geri dönüşüm 5 yıl sonra başlar. Öğretmenin başarılı veya başarısızlığı beş yılda ortaya çıkar, Türkiye’de 71 bin sözleşmeli öğretmen var. Kadroya geçirmeleri için kanun teklifi verdim. Bu sıkıntının mutlaka aşılması gerek. Öğretmenler her yıl, bu yıl görev yapacak mıyım, yapmayacak mıyım korkusu ile yaşayamaz. Öğretmenler son yıllarda en çok ezilen kesimin başında gelmekte ve iç barışı bozulmuş durumdadır. Cumhuriyet’in kuruluş yıllarındaki öğretmen felsefesini hayata geçireceğiz” dedi.


  buy brand Cialis online


Anayasa Mahkemesi Üyelerinin Yemin Metninden “Türk ve Millet” kelimeleri çıkarılıyor…


Muharrem İnce referandumda Kenan Evren’den hesap sorulacağını söyleyenlerin, Kenan Evren’e zam yaptıklarını ifade ederek “Özürlülere ve şehit ailelerine, çocuklara, yaşlılara,  pozitif ayrımcılık gelecekti, geldi mi? Biz meydanlarda anlattık, bu referandumun iki tane ayağı var. Birisi Anayasa Mahkemesi, diğeri ise Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu. İşte HSYK bitti, orayı hallettiler. Şimdi sırada Anayasa Mahkemesi var. Önümüzde ki günlerde Anayasa Mahkemesi ile ilgili meclise getirecekleri tasarıda, mahkeme üyelerinin yemin metninden Türk ve Millet sözcükleri çıkarılıyor. Mahkeme başkanının hizmet alımı yoluyla parasal limitlere tabi olmadan yerli ve yabancı uzman çalıştırma yetkisi veriliyor. Yani limit yok. Bütün idari kadroda çalışanların görevlerine son veriliyor. Başkan süper yetkili olacak. Bireysel başvuru hakkını 23 Eylül 2012’ye çekiyorlar. Çekimser oy yasağı geliyor. Ve görevi dışında resmi veya özel hiç bir görevi olamayacak, davetli oldukları toplantılara başkanın izni ile katılabilecekler. Bu tasarı yasalaşırsa burası Anayasa Mahkemesi olmayacak, AKP’li koruma konseyi olacak.Türkiye ne yazık ki kuşatıldı ve susturuldu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.