Bodrum Gündem

Kaçak Devlet Başkanı Bodrum daydı…

Tunus Devlet Başkanı BİN ALİ Son Tatilini Bodrumda Yapmıştı..

Kaçak Devlet Başkanı Bodrum daydı…
17.01.2011
0
A+
A-

buy Vermox for child  


 


 


 


Tunus Devlet Başkanı “BİN ALİ” Son Tatilini Bodrum’da Yapmıştı…


Kaçak Devlet Başkanı Bodrum’daydı…


Darbe ile idareyi eline geçirdiği Tunus’ u 23 yıldır demir yumrukla yöneten ve Cuma günü gecesi ülkeden kaçmak zorunda kalan Devlet Başkanı Zeynel Abidin Bin Ali, eşi Leyla Trabeisi ve çocukları ile son tatilini Temmuz ayının sonunda Bodrum’da yapmış, son derece gizli yapılan tatil “Bodrumlu Gazeteciler” tarafından görüntülenmişti.


 


buy Cialis Professional online Bodrum Gündem Haber


Tunus’ u 23 yıl yönettikten sonra işsizlik ve baskı nedeniyle çıkan kargaya sonucunda Cuma akşamı ülkeyi terk etmek zorunda kalan 74 yaşındaki Tunus Devlet Başkanı Zeynel Abidin Bin Ali geçtiğimiz Temmuz ayının 27’sinde tatil için  eşi Leyla Trabeisi  çocukları, akrabaları ve 8 Tunuslu koruma ile birlikte Bodrum’un Torba koyundaki  “Case Del Arte Otel’e yerleşmişti.


Günlüğü 20 bin dolardan kiralanan “Cobra Queen” adlı, 45 metre uzunluğundaki lüks ahşap yat ile Bodrum ve Gökova’nın koylarını gezen Bin Ali’ye, Turgutreis’te konuşlu bulunan Başçavuş Ali Rıza Bayrı komutasındaki 11 No’lu sahil güvenlik botu ile 20 Türk koruma eşlik etmiş, Bin Ali için karadan, zırhlı Mercedes ve tam donanımlı bir ambulansta, eşlik ederek tedbir almıştı. Geniş güvenlik önlemleri altında cennet koylarda denize giren Bin Ali için havadan da helikopterlerle koruma yapılmıştı.


  Zithromax without prescription


Mangalcı Devlet Başkanı Bin Ali…


Hattat Koyu’na demirleyen yattan  Ahmet Hattat’ın özel villasının iskelesine ailesi  ile inen Bin Ali mangal ve nargile keyfi yapmıştı, Üzerinde açık renk gömlek ayağında lacivert pantolon ve terlikle, şık kıyafetler içerisinde olan eşi ile birlikte yürüyüş yapan, çocukları ve torunları ile oynayan Tunus Devlet Başkanı Bin Ali’nin oldukça keyifli olduğu, elinden düşürmediği fotoğraf makinesi ile hatıra fotoğrafı çekmişti.


Tatilinin son gününde tatilini geçirdiği yattan Bodrum limanında inen ve gazetecilerin görüntülemeye çalıştığı Bin Ali’nin kendisini bekleyen araca binişi sırasında Tunuslu korumalar Bodrumlu gazetecilere saldırmış,  bazı korumaların kameralara el koymak istemesi üzerine gergin anlar yaşanmıştı.


Bin Ali ve yakınları 1 Ağustos 2010 tarihinde tatillerini bitirip Milas- Bodrum Havalimanı’ndan ülkesine dönmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.