Bodrum Gündem

BODRUM DENİZCİLER DERNEĞİ ve HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ

Bodrum Denizciler Derneği üyelerine, Bodrum Halk Eğitim Merkezi kapılarını açıyor.

BODRUM DENİZCİLER DERNEĞİ ve HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ
18.01.2011
0
A+
A-

Buy Sildenafil


 


                                  


BODRUM DENİZCİLER DERNEĞİ ve HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ


 


 


Bodrum Gündem Haber where can i buy Plavix


Bodrum Denizciler Derneği üyelerine, Bodrum Halk Eğitim Merkezi kapılarını açıyor.


  buy valacyclovir online


Bodrum Denizciler Derneği 2000’e yaklaşan üyesi için, hızla çalışmalarına devam ediyor.  Yönetim Kurulu, üyeliğin sadece kafeterya indirimlerinden ibaret olmadığını anlatmak, bilginin önemini vurgulamak ve üyelerini gelişime sevk etmek üzere, derneğin amaçlarını anlatarak destek kapılarını bir bir çalıyor. 


 


Üyeleri aktif faaliyetlere ve sosyal ortamlara yönlendirmek amacıyla, turizm sektörünün gelişmesinde kalifiye personel istihdam etmenin önemini göz önünde bulundurarak Bodrum Halk Eğitim Merkezi ile protokol imzalandı.  Protokol gereği, tüm üye, eş ve çocukları açılacak kurslardan daha uygun imkanlarla yararlanacak.  


 


Bilgi konusunda ilk girişime, Özel Bodrum Hastanesi ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği’nin işbirliğinde yapılan İlkyardım Semineri ile başlayan Bodrum Denizciler Derneği, çalışmalarına devam edecek.  “Denizcilerimizin yararlanabileceği her türlü seminer ve eğitimi araştırıp, geliştirerek sezon başlamadan hayata geçirmeyi planlıyoruz” diyen Dernek Başkanı Mustafa Demiröz, “bu tür etkinliklerin devamlılığı konusunda en önemli kriter ilgi ve katılımın yoğun olmasıdır.  Denizcilerimiz kendilerini geliştirmek istediği sürece, biz onlar için çalışmaya hazırız” dedi.


 


Şubat ayında başlayacak olan kurslar için kayıt, 4 Şubat 2011 tarihine kadar Bodrum Denizciler Derneği ofisinden alınacaktır. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için 316 14 90 numaralı telefondan ilgili kişilere ulaşabilirsiniz.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.