Bodrum Gündem

TURİZME KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan İngilizce ve Bilgisayar kursları ile yaklaşık 6 yıldır turizme kalifiye eleman yetiştiriliyor

TURİZME KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR
18.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

TURİZME KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

 


cheap Proscar

Bodrum Gündem Haber


Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan İngilizce ve Bilgisayar kursları ile yaklaşık 6 yıldır turizme kalifiye eleman yetiştiriliyor.


  Natrexone order


purchase misoprostol Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan Bilgisayar ve İngilizce kurslarına, Konacıklı vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgi her geçen yıl artmaktadır. Açılan bu kurslarla vatandaşlarımıza, pratik İngilizce ve bilgisayar kullanımındaki temel programlar öğretiliyor.


 


Vatandaşların açılan bu kurslara katılarak, kendilerini geliştirme olanağını yakalayıp, iş bulma imkânlarının daha da çok arttığını söyleyen Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz işbirliğinde açtığımız kurslar sayesinde vatandaşlarımızın iş bulma olanaklarının arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Kursları düzenlememizde bizlere destek olan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.