Bodrum Gündem

Genç Fidan Kıvanç Oralın Ölümü, Herkesi Yasa Boğdu..

Çömlekçi köyünde yaşayan 16 yaşındaki liseli genç önceki akşam Artık hayatı sevmiyorum notu bıraktı ve tarım ilacı içerek intihar etti.

Genç Fidan Kıvanç Oralın Ölümü, Herkesi Yasa Boğdu..
19.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


buy Retin-A Tarım ilacı ile intihar eden liseli, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.


Genç Fidan Kıvanç Oral’ın Ölümü, Herkesi Yasa Boğdu…


Çömlekçi köyünde yaşayan 16 yaşındaki liseli genç önceki akşam “Artık hayatı sevmiyorum” notu bıraktı ve tarım ilacı içerek intihar etti.


 


Bodrum Gündem Haber


16 yaşında talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Kıvanç Oralın cenazesi Çömlekçi köyü camiinde kılınan ilkindi namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.


Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Kıvanç Oral pazartesi günü akşamı okuldan döndükten sonra, yaşadığı Çömlekçi köyündeki evinde “Artık yaşamak istemiyorum her şey bana haram” diyerek bıraktığı mektubun ardından tarım ilacı içerek intihar etmişti.


Akşam saatlerinde tarladan dönen babası 40 yaşındaki Osman Oral, oğlunun odasının kapısını kilitli olduğunu görünce kapıyı kırarak içeri girdi. Baba Oral yerde yatarken bulduğu oğlunu ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Liseli genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Çömlekçi köyü muhtarı Mustafa Oral yeğeni Kıvanç Oral’ın bir sorunu olmadığını belirterek “Derslerinde başarılıydı, bir sorunu yoktu, neden öyle yaptı? Anlayamadık. Büyük şok ve üzüntü içerisindeyiz” dedi. Oral’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderirken jandarma intihar ile ilgili soruşturma başlattı. buy Cialis


Cenazeye Ercan Karakaş ve Tekin Bingöl’de katıldı…


16 yaşında talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Kıvanç Oralın cenazesi Çömlekçi köyü camiinde kılınan ilkindi namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden genç fidan Kıvanç Oral Bodrum ve Çömlekçi köyünü yasa boğdu.


Cenaze törenine aile ve çok sayıda okul arkadaşlarının yanı sıra CHP PM Üyesi Ercan Karakaş, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Eski Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Belde Başkanları, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, Muğla İl Genel Meclisi Üyeleri Mükerrem Uyar, Cesur Öncel, Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri  Taner Uslu, Ali Galip Güven, Mustafa Özsu, Mehmet Özalın, Cevat Soysal, Dursun Göktepe, İncilay Sever, Necip Yılmaz, Görevinden alınan Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Dr. Kerim Cangır, Mustafa Öztürk, ve Muğla Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Anıl Katıldı.


 


Purchase Retin-A Osman Oral, amcası Mustafa Oral ve aile fertleri merhum Kıvanç Oral’ın toprağa verilmesinin ardından, cenaze törenine katılanların taziyelerini kabul ettiler.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.