Bodrum Gündem

Müjde Hollandalılar Geliyor…

BOYTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun bizzat tanıtım yaptığı fuarda Bodrum stantında Bodrumu, Türk asıllı Belçikalı Avrupa Güzeli Bahar Kolkıran tanıttı.

Müjde Hollandalılar Geliyor…
20.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


Hollanda’da Bodrum Rüzgarı esti. 2011’de Bodrum’a Hollandalı Akını Var.


MÜJDE ! HOLLANDILAR GELİYOR…


Hollanda’da düzenlenen Uluslar arası Utrecht Turizm Fuarı’na katılan Bodrumlu turizmciler fuarın gözdesi oldu. BOYTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un bizzat tanıtım yaptığı fuarda Bodrum stantında Bodrum’u, Türk asıllı Belçikalı Avrupa Güzeli Bahar Kolkıran tanıttı.


where can i buy Plavix  


Bodrum Gündem Haber


Hollanda’nın Utrecht kentinde 11-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası Turizm Fuarı’na 65 metrekarelik stant ile katılan Bodrum fuarın gözdesi oldu. BOYTAV (Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı ) ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Gümüşlük belediye başkanı Mehmet Tire, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve 20 turizmci ile katılan Bodrumlular stantta, Bodrum için üç dilde hazırlanan 5 bin CD ve 5 bin kitapçık dağıtıldı.


buy misoprostol Avrupa Güzellik Kraliçesi Bodrum’un Gönüllü Elçiliğini Yaptı…


İki gün boyunca Bodrum standında üç yabancı dil ile tanıtım yapan ve 2009 Belçika güzeli, 2010 Avrupa güzeli seçilen 22 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı Bahar Kolkıran standın gözdesi oldu. Kolkıran “İki kez tatile geldiği Bodrum’a aşık oldum, burada düzenlenen fuar öncesinde tanıtım için ricada bulunduklarında hiç düşünmeden kabul ettim. Bodrum’un bundan sonra Avrupa’da daha iyi tanınması için, gönüllü turizm elçisi olarak çalışacağım” dedi. Kolkıran’ın stantta tanıtım yapması yabancı medya organlarının da ilgisinin Bodrum standına yönelmesine neden oldu. Bodrum standını iki gün içerisinde 3 bin 500 kişi ziyaret etti . Kocadon , Kolkıran’a desteğinden ötürü teşekkür etti.


Bodrum’un önde gelen otellerinden  Aegean Dream Hotel, La Blance Hotel, Kefaluka Hotel, Gardens of Babylon, Club Kadikale, Isil Clup, Forever Club, Barbaros Yachting, Prenses Nazan Yachting, Golden Age ve Magnific Hotel katılımcı kurum olarak tanıtım faaliyetlerinde bulundukları fuarda gördükleri ilginin büyük olduğunu ve Bodrum’un artık tek başına uluslar arası fuarlarda tanıtımının yapıldığını belirten Kocadon “Bodrum artık Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın eskiden olduğu gibi 1- 2 metrekarelik stantlarında değil bir villayı andıran stantlarda tanıtım yapıyor. Turizmcilerle yaptığımız görüşmelerde rezervasyonlarda önemli artışlar olduğunu öğrendim. Önümüzdeki sezonda daha fazla Hollandalı misafirimiz olacağı müjdesini şimdiden verebilirim. Bodrum`a daha fazla ve daha kaliteli turist getirebilmek için yurtdışı tanıtım çalışmalarımıza arttırarak devam ettireceğiz. Nasıl ki İspanya′nın Ibiza markası, Fransa′nın St.Tropez markası var Türkiye′nin de Bodrum markasını tüm dünya ya duyuracağız. Hollanda’da tam anlamıyla Bodrum rüzgarı estirdik, bu rüzgar önümüzdeki uluslar arası turizm fuarlarında da devam edecek, kazanan Bodrum olacak” dedi.


Hollandalılar Bodrum dışında en çok Alanya,Antalya,Side ve Marmarisi tercih etmektedirler.Bodrumu tercih etmelerinin nedenleri aile tatilleri ,sportif ve aktif tatiller,gece hayatı,deniz ,kum,güneş tarihi ve kültürel değerleridir.Ortalama tatil süreleri 11 gün olup %67 si her şey dahil sistemini tercih etmektedirler.Tatil için ortalama 100 Avro harcamaktadırlar. Generic Viagra


Bodruma 2010 yılında 86.452 Hollandalı turist gelmiştir.İlk sırada 430.263 turist ile İngiltere ikinci sırada 91.184 turist ile Fransa yer almaktadır.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.