Bodrum Gündem

Bu Dostluk Burada Bitmez..

Bodrumlu hayırsever Kaynak ailesinin; 9 ayda 2 milyon 500 bin TL harcayarak bitirdiği Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi, Bodrum Yarımadasındaki diğer okullarla hızlı bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisine girdi.

Bu Dostluk Burada Bitmez..
26.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


Bu Dostluk Burada Bitmez… Toradol without prescription


Bodrumlu hayırsever Kaynak ailesinin; 9 ayda 2 milyon 500 bin TL harcayarak bitirdiği Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi, eğitim yaşamında henüz yeni olmasına karşın,  Bodrum Yarımadası’ndaki diğer okullarla hızlı bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisine girdi.

Order Viagra Gold

Onat Karahan/Bodrum Gündem


Clonidine without prescription

Gümbet’te eğitim veren  Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan bir grup, bugün ilçemizde bulunan Yahşi Engelliler Okulu’nu ziyaret etti. Ziyaret oldukça duygusal anlara sahne olurken; her iki okulun öğrencileri arasındaki sıcak kaynaşma dikkat çekti. Ziyaretçi öğrenciler; engelli arkadaşlarına gönüllerinden kopan çam sakızı, çoban armağanı hediyelerini (Defter, kitap, okul gereçleri…) verdiler. Ziyaret boyunca karşılıklı, samimi bir ortamda sohbetleyen öğrenciler; tanışmalarındaki ilk anların keyfini çıkardılar. Birlikte müzik eşliğinde dans eden heyecanlı öğrenci topluluğunun beraberliği 1,5 saat kadar sürdü. Ayrılırken buruk bir duygu yaşayan her iki okulun öğrencileri bu ilk buluşmanın devamını getireceklerini dile getirerek, kalıcı bir dostluğun ve dayanışmanın ilk temelini atmış oldular. Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerine rehberlik eden Kimya öğretmeni Ayhan Akhan ve Beden Eğitimi öğretmeni Gökben Özbay da Yahşi Engelliler Okulu öğretmenleri ve öğrencileri ile yakın temaslar kurdular. Akhan ve Özbay ayrıca meslektaşları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, bu ilk buluşmanın olumlu bir geleneğin ilk adımı olduğunu belirttiler. Ve ilerleyen süreçte de bu tarz ziyaretlerin önemine işaret ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.