Bodrum Gündem

Bodrumsporun eski futbolcuları ile Başkan Kocadon Buluşması..

Bodrumsporun eski futbolcularıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bir araya geldi.

Bodrumsporun eski futbolcuları ile Başkan Kocadon Buluşması..
27.01.2011
0
A+
A-

 


 


order retin-a Bodrumspor’un eski futbolcuları ile Valtrex buy online


Başkan Kocadon Buluşması…


Bodrumspor’un eski futbolcularıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bir araya geldi.


Bodrum Gündem Haber


Anılarla dolu geçen gecenin başlıca sohbet konusu Bodrumspor’un dünü ve bugünü oldu. Uzun yıllardır bu şekilde bir araya gelemediklerini söyleyen Bodrumspor’un eski futbolcuları, kramponsuz çıkılan maçların anılarından, bugünkü Bodrum Belediyesi’nin verdiği desteklerle alınan yolların anlatıldığı sohbetlerde, kendileri ve Bodrum için son derece önemli olan Bodrumspor’un bugünkü genç ve dinamik yapılanmasından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ettiler.


Valtrex buy online  


Başkan Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada, bunun sadece bir başlangıç olduğunu vurgularken, hedeflerinin profesyonel lige çıkmak değil, profesyonel lig için sporcu ruhu taşıyan sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Başkan Kocadon, özellikle bu yarımadanın takımlarını kendilerine rakip gördükleri sürece, değil Bodrumspor’un, Bodrum Yarımadası’nın hiçbir takımının profesyonel sporcu yetiştiremeyeceğine inandığını da söyledi ve Bodrumspor’u yokluk yıllarında var eden tüm eski futbolculara teşekkürlerini sundu, desteklerini istedi.


 


Geceye Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinden Vedat Bozbey ve Ali Demiröz’ün yanı sıra, Hüseyin Kahraman, Mikro Mustafa (Tuncer), Mercan Mehmet (Nalbantoğlu), Hayati Arabalı, Dinçer Özkeskin, İbrahim Başkaya, Ahmet Nuri Erdem, Yaşar Yıldız, Mehmet Atmaca, Ali Çırakoğlu, Neşet Helvacıoğlu, Ali Çelik, Mustafa Cansevdi, Erol Kasal, Ömer Ongun, İbrahim Bilgiç, Ahmet Öncü, Mustafa Tınaztepe, Sayın Burku, Erkan Koyunbaba, Recep Açıker, Arif Şenol, İbrahim Sönmez ve Ender Kasal katıldılar, yemekli bu toplantıları her ayın 3. Çarşamba günü tekrarlamak kararıyla ayrıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.