Bodrum Gündem

BOSİAD Yeni Başkanını Seçti. Başkan Mustafa Er..

Bosiad Yönetim Kurulu ilk toplantısında Mustafa ERi başkanlığa seçti..

BOSİAD Yeni Başkanını Seçti. Başkan Mustafa Er..
27.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


BOSİAD′ın Yeni Başkanı Mustafa Er…


Bosiad Yönetim Kurulu ilk toplantısında Mustafa ER’i başkanlığa seçti…


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


23 Ocak 2011 Pazar günü yapılan, Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneğinin Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeleri seçilmişti. BOSİAD Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mustafa Er, Emel Akın, Hasan Danacı, Alptekin Polat, Kıvanç Esendemir, Feridun Katar, Akif Demiröz, Mustafa Er, Mehmet Billorer, Selim Kısaoğlu, Ufuk Kıran, Hüseyin Meral, Mustafa Sırtı ilk toplantılarını yaptılar.



 

BOSİAD Başkanlığına İş Adamı Mustafa Er oy birliği ile seçildi.
Clonidine Online


Kıvanç Otel’de yapılan yemekli yönetim kurulu toplantısında basın açıklaması yaparak yönetimdeki görev dağılımını ve yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren yeni başkan Mustafa Er BOSİAD yeni döneminde de, Bodrum ve İş Dünyası ile sosyal konularda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Başkan Mustafa Er; “İlk toplantımızı yaptık. Arkadaşlarımız başkanlığa beni uygun gördüler. Başkan yardımcılığına Kıvanç Esendemir, genel sekreterliğe  Mehmet Billorer, saymanlığa da Emel Akın seçilmişlerdir. BOSİAD bu güne kadar yaptığı faaliyetler Bodrum kamuoyu ve basın tarafından bilinmekte ve taktir görmektedir. Bu yeni dönemde de bu çalışmalara devam edeceğiz ve yeni projeler ve hedefler koyacağız.” Dedi.

İlk toplantıda ilk kararlarını alarak bir dernek merkezi oluşturulacağının bilgisini veren Başkan Mustafa Er; “Derneğimiz bir sekretarya oluşturacak ve daha profesyonel bir çalışma ortamı hazırlayacağız. İkinci olarak ta daha önceki yıllarda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliklerimizi bu sene de devam ettireceğiz ve 6 Mart 2011’de “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı yapacağız. İnşallah yeni yönetimiz ile Bodrum’da daha etkin, daha vizyona yakışır çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.


 


Başkanlığa seçen yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Er, başkanlığın sembolik bir şey olduğunu, hep birlikte ekip olarak çalışılacağını vurguladı.


 


Derneğin profesyonelleşmesinin nedeni olarak üyeler arasındaki diyalogları daha da pekiştirmek ve 200’e yakın üyenin sayısını daha da artırabilmek için böyle bir yapılanmanın gerekli olduğu bilgisi verildi.


buy Propranolol  


BOSİAD tarafından hazırlanan “VİZYON 2023” çalışmalarının genişleyerek ve geliştirilerek devam ettirileceğini ifade eden başkan Er; “Vizyon 2023 Bodrum’da sivil toplum örgütleri tarafından yapılan çok önemli ve ciddi bir çalışmaydı. Vizyon 2023’te Bosiad tarafından dile getirilen bir çok konu o dönemlerde az algılanmıştı. Şimdi ise gündemi yapılan bu çalışma belirliyor ve yapılan bu çalışmanın üzerine yeni çalışmalar inşa ediliyor. Vizyon 2023 ciddi bir temel oluşturmuştur. Biz bu temelin üzerine yeni fikirler ve projeler katarak geliştireceğiz ve pratiğe dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  Dedi. Levitra online


 


Bodrum’da etkin olan önemli iki SİAD olan, BESİAD ve BOSİAD Bodrum’un lehine olan her projede birlikte hareket edeceği ve birlikte çalışmalar yapabileceği de dile getirildi.


 


Bodrum ekonomisi ve turizm sezonu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında, fikir beyan etmek için henüz erken olduğunu ifade eden Başkan Er, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ve idare ile görüşmeleri olacağını sonra turizm sezonuna ve Bodrum ekonomisi ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.



 


Hamdi Topçuoğlu ise geçtiğimiz günlerde Bodrum Ticaret Odasında ve Türkiye’de ilk defa düzenlenen çalıştay ile ilgili olarak yapılanlar hakkında BOSİAD Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. 






Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.